Lilas ir Innomine pristato naujausios dainos „Sau. Ir Tau“ vaizdo klipą

Milijonai perklausų internete, netrukus pasirodysiantis trečiasis albumas ir naujas muzikinis vaizdo klipas dainai „Sau. Ir Tau“. Hiphopo muzikos duetas Lilas ir Innomine stipriai kelia kartelę ir rodo, kad yra pasirengę dar rimčiau įsipareigoti sau ir klausytojams.

„Vaizdo klipas nėra popsinis. Čia – ne tas variantas, kai pamėgsti iš pirmo kadro. Už tai sakom „ačiū“ vaizdu pasirūpinusiam Pijui Vėberiui“, – apie klipą kalba ir jį įvertinti kviečia Lilas.

Pasakodami apie naujausią savo darbą, atlikėjai sako nemėgstantys tuščiažodžiauti apie kūrybą ir mieliau linkę leisti klausytojams patiems atrasti sau priimtinas reikšmes. „Daina neturi vienos prasmės. Neturi ir dviejų. Mums patinka kurti paliekant laisvę klausytojui – laisvę įprasminti pačiam. Mums, žinoma, tai turi tam tikrą reikšmę, bet tikrai nenorėtume jos brukti kitiems“, – aiškina Lilas.Naujajame dueto vaizdo klipe pirmą kartą pamatysime naujus grupės narius – muzikos kūrėją iš Izraelio Asaf Yahuda bei vokalistę ir instrumentalistę Evgenya Redko, kurios balsą jau buvo galima girdėti pirmajame būsimo albumo single „Karina“.

Kiek trumpiau nei mėnesį vykę filmavimo darbai, anot atlikėjų, buvo kaip niekad varginantys ir tuo pačiu džiuginantys. „Džiugino visos komandos, kurioje buvo per 30 žmonių, atsidavimas ir profesionalumas, tačiau po to seka ir didelė atsakomybė, pasiruošiamųjų darbų kiekis ir daug daug kitų niuansų“, – pasakoja Lilas. „Tad viso filmavimo metu lengviausias dalykas buvo išbūti tas kelias valandas minusinės temperatūros žemėje“, – scenos partnerį papildo Innomine.

Naujausios Lilas ir Innomine dainos „Sau. Ir Tau“ vaizdo klipas:

hiphop, hiphopas, Innomine, lietuviska muzika, lietuviškas repas, Lilas, Lilas ir Innomine, muzika, repas

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai