Now Reading
Globotinio pusryčiai: pulkas amsinčių gražuolių ieško namų

Globotinio pusryčiai: pulkas amsinčių gražuolių ieško namų

Globotinio pusryčiai: pulkas amsinčių gražuolių ieško namų

Šiandien pristatysime ne vieną, o keletą šunelių. Deja, visi jie yra sanitarinėje tarnyboje, kur gyvūnai vadinami ne vardais, bet numeriukais. Atrodytų – kaip kalėjime. Visų jų vienintelis noras – būti pastebėtiems, iškeliauti į naujus namus, turėti mylinčius šeimininkus ir jaukią bei saugią užuovėją nuo visų negandų.

Pagrindinėje nuotraukoje: Reg. Nr. 402, mišrūnė, patelė, amžius 1 m., rasta Mindaugo g., sveria 20 kg. Keista, kad iki šiol ilgaausės šeimininkai neatsiliepė. Negi nemylima ir nereikalinga buvo? Ilgaausė – labai daili kalytė, tokia mini vilkšunė. Kompaktiška ir laiba it stirna. Žvitri, meili, nori dėmesio, smalsi, judri. Todėl ir šeimininkų jai ieškome tokių, kurie nepatingėtų užsiimti su jaunu šuneliu, turėtų kantrybės ir laiko dresuoti ar mokyti komandų.

Reg. Nr. 377, mišrūnas, patinas, amžius 10 m., rastas Prūdiškėse, sveria 35 kg. Labai norėtume, kad atsilieptų tikrieji šeimininkai, bet jeigu tam įvykti nelemta, laukiame gerų žmonių, kuriems gyvūno amžius nesvarbu, kurie pasiruošę šį dičkį priimti į savo namus ir puikiai juo pasirūpinti iki pat jo gyvenimo saulėlydžio.

Reg. Nr. 381, mišrūnė, patelė, amžius 3 m., rasta Rinktinės gatvėje, sveria 16 kg. Nedidukė, pasipuošusi šviesių, pastelinių spalvų kailinukais.

Reg. Nr. 398, mišrūnė, patelė, amžius 4 m., iš Maciuliškių g., sveria 32 kg. Kviečiame atsiliepti tuos, kurie turi namuose voljerą arba aptvertą teritoriją. Ši daili šunelė turėdama šiltą kailiuką kuo puikiausiai gali žiemoti voljere.

Reg. Nr. 420 mišrūnė, patelė, amžius 1 m., rasta Stanevičiaus g., sveria 18 kg. Daugiau neaugs. Jauki, miela, kompaktiška. Jeigu ieškote ištikimos draugės, ši kaip tik Jums. Gyvenimui prie būdos netinkama.

Reg. Nr. 424 mišrūnė, patelė, amžius 1,5 m., rasta Minsko pl., sveria 15 kg. Tik pažiūrėkite į ją! Sumažinta vilkuko kopija. Kas svajojate apie vilką namuose, bet neturite jam vietos, priimkite šią besišypsančią gražuolę. Ji daugiau neaugs, o ir vietos namuose taip pat daug neužims.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Reg. Nr. 430, mišrūnė, patelė, amžius 15 m., iš Kalvarijų g., sveria 13 kg. Ši senjora mažutė, kompaktiška (beveik į rankinę galima įsidėti), šiek tiek už katiną didesnė. Ieškome tokių žmonių, kurie gerbia senatvę ir nori suteikti saugų kampelį savo namuose ir širdyje šiai amsiukei.

Reg. Nr. 433, mišrūnas, patinas, amžius 6 m., sveria 9 kg. Šunelis gyvena tyloje, nieko negirdi, todėl norėtume, kad jį pastebėtų atsakingi žmonės, kuriems tokia šunelio negalia tikrai nebus svarbi.

Jeigu norite ir galite suteikti namus kuriam nors iš šių amsiukų, atvykite susipažinti, o namo išvažiuoti jau galėsite su draugu.

Grinda, L.Giros 131, Vilnius.
Tel. (8-5) 273 61 88, 8 652 57 707,
el.paštas: [email protected]

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top