5 idėjos, kaip suorganizuoti nepamirštamą gimtadienio šventę

Nuspręsti, kaip ir kur paminėti gimtadienį, dažnai yra tikras galvos skausmas. Tačiau artimiausi jubiliato draugai gali padėti suplanuodami jam ar jai šventę-siurprizą. Specialistai planuojantiems pataria ne tik įvertinti draugo pomėgius, bet ir pasidomėti naujausiomis šventimo madomis bei nebijoti netikėtų sprendimų.

„Pastaruoju metu matome, kad gimtadienių dovanų srityje išryškėja dvi naujos tendencijos – gurmaniškos ir ekstremalios dovanos. Norintys nustebinti draugus vis dažniau renkasi ne įprastas degustacijas, o tokius išskirtinius gurmaniškus potyrius kaip aklos degustacijos, o ekstremalių potyrių mėgėjams draugai ne retai dovanoja vandens ir oro pramogos. Šias kryptis šiuo metu galime pavadinti pačiomis madingiausiomis“, – sako dovanų platinimo bendrovės „Gera dovana“ rinkodaros vadovė Oksana Rokaševič.

Pateikiame 5 idėjas, kaip draugui suorganizuoti madingą ir nepamirštamą gimtadienio šventę:

Šventė su pizzaiolo. Lietuvoje atsiranda vis daugiau tikras tradicines itališkas picas siūlančių vietų ir šių picų mėgėjų. Kodėl šios mados neperkėlus į draugo gimtadienio šventę? Pakvieskite į gimtadienį tikrą pizzaiolo, kuris ne tik supažindins svečius su picų kultūra, bet ir padės kiekvienam svečiui pasigaminti po unikalią picą. Vėliau galima surengti picų degustaciją. Tokia dovana tikrai apsidžiaugs kiekvienas jubiliatas, mėgstantis gerą maistą.

Barų kelias. Šiandien daugelis turi ne tik mėgstamą maisto parduotuvę, bet ir barą, į kurį užsuka ir pabendrauti su bendraminčiais, ir pasilinksminti. Todėl pamėgtus barus žmonės dažnai renkasi ir svarbiausioms savo šventėms. Tačiau kam sėdėti viename bare, jeigu dar tiek daug yra neaplankytų? Draugo gimtadienio šventei-siurprizui sudarykite barų, kuriuose jis ar ji šiaip nesilanko, sąrašą ir keliaukite per juos. Sutarkite, kad kiekvienas draugas vis kitame bare pasakys po tostą jubiliatui arba papasakos niekam negirdėtą su juo susijusią istoriją.

Naujovių išbandymas. Jei draugui gimtadienio proga norite suorganizuoti tikrą staigmeną, pakvieskite nuveikti tai, ko jis ar ji tikrai niekuomet nesitikėtų. Pavyzdžiui, surenkite šiuo metu itin madingo šokio lindy hop pamoką su mokytoju. Visi kartu išmokę jums sukurtą šokį, jį nufilmuokite – tai bus puiki gimtadienio dovana jubiliatui. O jeigu žinote, kad draugas mėgsta aštrius pojūčius, pakvieskite kartu šokti su parašiutu. Skrydį nufilmuokite su Go Pro kamera.

Gyvas koncertas.
Jei šventę švenčiantis draugas be muzikos negali išgyventi nė vienos dienos, padovanokite jam.... koncertą! Pagalvokite, kokios muzikos fone jis ar ji labiausiai norėtų švęsti savo šventę, ir su kitais draugais leiskitės į paieškas. Šiandien nesunkiai galima rasti įvairaus stiliaus muziką atliekančių jaunų grupių, kurios surengtų gyvą koncertą jūsų draugui ar draugei. Asmeninis koncertas tikrai bus nepamirštama dovana.

Naktinis žygis.
Pradėti šventę 12 val. nakties gimtadienio kaltininkas tikrai nesitikės, todėl staigmena garantuota. Suplanuokite kelias naktines pramogas vieną po kitos: gimtadienį pradėkite nuo naktinės ekskursijos po miestą su profesionaliu gidu, tuomet leiskitės į žygį baidarėmis arba laivu po naktinę Nerį (jeigu gyvenate sostinėje), o pabaigai pasilikite fejerverkus ir torto su žvakutėmis valgymą ant vieno iš miesto tiltų.

gimtadienio, gimtadienio idėjos, gimtadienio šventė, idėjos, šventės idėjos, vakarėlio idėjos

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai