Globotinio pusryčiai: mėlynakis liūdesiukas laukia mylinčio žmogaus

Šis, be galo gražių, melsvų, užburiančių, bet liūdnų akių, įdėmaus ir, rodos, tiesiai į širdį žvelgiančio žvilgsnio, labai įdomiai nuspalvinto kailiuko savininkas prieš porą mėnesių gan netikėtai atsirado viename iš Kauno Kuršių g. kiemų. Akivaizdu - naminukas, dar akivaizdžiau - liūdnas. Ne tik atsargus ir praradęs pasitikėjimą žmogumi. Ne gana to - visai nemokantis vienas pats išgyventi gatvės sąlygomis. Ir panašu, kad senųjų šeimininkų neieškomas.

Ant gležnų katinėlio pečių užgulė didžiulė nerimo našta. Artėja šalčiai, ne už kalnų ir žiema. Kaip prisitaikyti, kaip išgyventi ... Kaip nemokančiam gyventi gatvėje susirasti duonos kąsnį...

Išduota, maža, įskaudinta širdelė... Išdavystė skaudina, labai, tačiau noras turėti šiltus namus ir mylimą žmogų šalia, nugali. Liūdesiukas nepaliauja svajoti apie namus. Jis moka atleisti. Nors širdelėje išdavystės randai liko visam gyvenimui, bet viltis dar neprarasta. Jis žino, kad laikas gydo sielos žaizdas, bet... Jo, laiko, mes ir nebeturime... Padėkite mums rasti išeitį iš šios keblios situacijos. Vienatvė katinėliui baisus dalykas, o ir neįveikiamas. Artėjantys šalčiai gali labai greitai išlikimo klausimą išspręsti. Išspręsti vienareikšmiškai ir negrįžtamai...

Negalime su tuo susitaikyti. Todėl kreipiamės į Jus - visos Lietuvos gyvūnų mylėtojus. Daugiau pagalbos prašyti nebeturimo ko. Tapkite šios mažos, išduotos širdelės, turinčios ypatingą žvilgsnį ir prabangų kailiuką, šeimininkais ar laikinais globėjais. Katinėlis tikrai neliks skolingas. Jis išmokys Jus prisiimti atsakomybę ir mielai dalinsis su Jumis bendrais rūpesčiais. Be to, ir Jūs jausitės laimingi ir reikalingi, leisdami su murkiančiu gyvūnėliu ilgus žiemos vakarus.

Šiandien jo pasitikėjimą užsitarnavusios tik jį šeriančios ir prižiūrinčios moterys, bet juk jaukūs, šilti namai, skanus ir sotus maistelis, švelnios žmogaus rankos, rūpestis ir meilė daro stebuklus. Viskas įmanoma, tik reikia labai labai norėti.

Jeigu norite šiam nuostabiam katinėliui suteikti namus, o Jūsų sprendimas tvirtas ir apgalvotas, skambinkite: 865093949

augintiniai, dovanojamas katinas, globotinio pusryčiai, gyvūnai, gyvūnų globa, Padėk man surasti tave

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai