Alfas Ivanauskas: „Sutikau daug kūrybiškų žmonių, kurie verti televizijos eterio“

Rugsėjį naujajame TV3 televizijos rudens sezone prasideda lenktynės, kokių dar nesate matę. Geriausiu pasaulyje pripažinto kulinarinio žurnalo redaktorius Alfas Ivanauskas pristato nuotykių ir atradimų kupiną kulinarinę laidą „Skonio lenktynės“.

Kiekvienas gali tapti laidos dalyviu, mesti iššūkį Lietuvoje žinomiems žmonėms ir tapti laidos žvaigžde. Tam tereikia užpildyti dalyvio anketą: http://tv.tv3.lt/skonio-lenktynes/dalyvauk

„Mums nesvarbu, kiek tau metų – 16 ar 60. Ir tu neturi būti profesionalus virėjas ar žinoma žvaigždė. Vasarą sutikau daug kūrybiškų žmonių, kurie verti televizijos eterio. Todėl laidoje noriu visiems suteikti galimybę atskleisti savo kulinarinį talentą. Juk lietuviai moka ne tik žaisti krepšinį ar dainuoti!“ – sako laidos vedėjas A. Ivanauskas.

Pasak jo, „Skonio lenktynės“ taps visos Lietuvos laida, kurioje bus kalbama tik apie kokybišką maistą ir jo pateikimą, neinvestuojant daug laiko ir pinigų. Laidoje dalyvaujantys žinomi žmonės neturės jokių privilegijų, nes patiekalai bus vertinami neatskleidžiant jų autorių.

„Visus laidoje pagamintus patiekalus viename iš prekybos centrų degustuos pirkėjai. Jie ir išrinks patiekalą, kuris vertas nugalėtojo vardo, o jo autorius – prizo“, – atskleidžia A. Ivanauskas, ragindamas žmones nebijoti siųsti savo anketų ir leistis į gardų kulinarinį nuotykį.

Laidos filmavimai vyks naujoje VMG studijoje, kurioje greičiau nei per pusmetį pavyko įrengti modernią, per du aukštus išsidėsčiusią daugiau nei 200 kv. m. filmavimo aikštelę.

Alfas Ivanauskas, kulinarija, kulinarinės laidos, maistas, TV3

Naujausi komentarai
aja
2015-09-15, 08:53
pagal reklama ,kuria kisa per visur,lietuvoje geresnes,profesionalesnes virejos nera kaip beata nikolson.Jau praeita sestadieni per LNK parode jos pirmaja laida.Raskit vieta,kur paaiskintut ziurovams,kas cia per laida ir kas via per kulinare?ar ta laida buvo parodija?Nieko ,apart be pasibiaurejimo,nesupratom,tai sese pasikviete,tai pati Beata prigule,tai vel soko grybukus gaminti,tai sudegino o svarbiausia visa laika kvatojo,susiriesdama kvatojos,tu grybuku taip ir nebaige gaminti,Tad kas cia per laida?Ar cia mums dziaugtis, ar verkti
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai