Now Reading
Globotinio pusryčiai: Tiksis Murkuolis ieško žmogaus, kuriam galėtų murkti

Globotinio pusryčiai: Tiksis Murkuolis ieško žmogaus, kuriam galėtų murkti

Globotinio pusryčiai: Tiksis Murkuolis ieško žmogaus

Mažas, bet labai šaunus Tiksis labai tikisi, kad neilgam apsistojo globėjos namuose ir greitai bus pastebėtas puikių, augintinio ieškančių žmonių.

Tiksis – murklys ir mėgėjas ant rankų pasilepint, jam taip patinka kai kasoma nugarytė, kad griūna ant šono ir murkia, murkia, murkia… Mėgsta gąsdinti šunis išrietęs nugarą ir uodegą, risnodamas į juos šonu, bėgdamas per kambarį netyčiom atsitrenkia į didesnius katinus, pašoka ir vėl lekia savais reikalais, net negirdėdamas, ką tie jam šnypščia iš paskos. „Pasiuskit sau!“ – galvoja.

Vakare po darbų, susisuka globėjai ant kelių, tiesa, prieš tai gal dešimt kartų siekia savo nosele ir kakta globėjos veido, glaudžiasi, burkia, murkia, kažkaip keistai tęsdamas mekena, tartum pasakodamas dienos nuotykius, visaip rodydamas savo džiaugsmą… Tada pavaiko kitas kates, dūksta su žaislais, užgriebdamas ir šunų uodegas jei kelyje pasimaišo, pasistiprina nakčiai ir šast į lovą, būtinai šalia, būtinai išsireikalauja mažiausiai dešimt bučkių sakant labanakt, o jei nekreipi dėmesio – letenėle švelniai siekia tavo skruosto… Tokio meilumo net nusakyt neįmanoma. Valgo viską ir labai mėgsta pieną arba kefyrą. Užaugęs nebus iš tų didžiųjų katinų, čia ne meškinas – čia rainas tigras ilga uodega, kuri kartais irgi maišo, tada prasideda gaudynės – imtynės su uodega. Ir vyksta gan arši kova pavadinimu „kuris kurį“.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Laukia šis rainas šaunuolis, oi laukia, tokių pat šaunių, kaip ir jis pats, šeimininkų. Nori jaukių namų, žmogiško rūpesčio ir meilės tik jam vienam skirtos. Jeigu Jūs esate tas, kuris galite priimti Tiksį į savo namus, norite juo rūpintis ir dovanoti savo dėmesį ir meilę, parašykite arba paskambinkite Tiksio globėjai Vilmantei: [email protected], 869424237, Kaunas. Šaunuolis Tiksis laukia Jūsų!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top