Nuotakos makiažo klaidos

Gerokai įpusėjus didžiajam vestuvių sezonui, makiažo meistrė ir vizažo trenerė Birutė Pajedienė nori pasidalinti keletu patarimų, kaip išvengti klaidų nuotakos makiaže.

1. Viena iš klaidų per daug ryškūs, griežti ir kampuoti antakiai. Tokie antakiai daro nuotaką pikta, sendina, o juk nuotaka, atvirkščiai, turi būti švelni ir gaivi. Taip pat rekomenduojama dvi dienas prieš vestuves pakoreguoti ir padažyti antakius ilgalaikiais dažais. Taip paryškinti antakiai atrodys natūraliai gražūs.

2. Soliariumas ir purškiamas įdegis. Jei norite įdegusio kūno, galite degintis saulėje ar soliariume, bet naudokite saulės apsauginį kremą veidui ir pridenkite veidą nuo spindulių soliariume. Be to, jokiu būdu nepurkškite veido purškiamu įdegiu. Po tokios procedūros net ir profesionalios makiažo priemonės tinkamai nepadengs odos, veido oda nebus gaivi ir švytinti.

3. Raudoni ar rožiniai šešėliai. Rožinė spalva suteikia švelnumo, nekaltumo, kokį įvaizdį ir norime suteikti nuotakai, tačiau nuotraukose rožiniais šešėliais padažytos akys dažnai atrodo mieguistos ir apsiverkusios. Niekada nesuklysite pasirinkusios natūralių atspalvių šešėlius nuo smėlio spalvos iki rudo ar net juodo šešėlio akcentų. O rožinę spalvą pasilikite skaistalams ar lūpų dažams.

4. Odos nelygumus tokius, kaip spuogeliai, bandoma užmaskuoti šviesesniais maskuokliais nei natūralus odos atspalvis. Šviesi spalva, atvirkščiai, atkreips dėmesį į spuogelius, odos dėmeles ir juos išryškins. Geriau pasirinkti puse ar tonu tamsesnį maskuoklį negu oda.

5. Blizganti oda. Sveikai švytinti oda žinoma yra privalumas, tačiau riebi, nuo prakaito blizganti oda T zonoje nesuteiks nuotakai žavesio. Nepamirškite užfiksuoti makiažo biria pudra. Kadangi nuotaka bus daug fotografuojama, geriausia rinktis HD dalelių turinčią birią pudrą.

6. Neparuoštas jaunikis. Dažnai besirūpindamos savo grožiu nuotakos pamiršta pasirūpinti ir jaunikio išvaizda. Šalia išpuoselėtos nuotakos pamėlusiais paakiais ar raudonomis ausimis jaunikis atrodo tikrai negražiai. Ypatingai tokie trūkumai išryškėja nuotraukose. Taip pat didžiąją dieną jauniesiems tenka patirti daug streso, dėl ko prakaituoja ir riebaluojasi veido oda. Todėl grimas rekomenduotinas ir jaunikiui, kad būtų užmaskuoti visi trūkumai.

Makiažas: Birutė Pajedienė
Nuotraukos ir aksesuarai: Inesa Čekolis- Ščiočina
Modelis: Monika Kmitaitė













Birutė Pajedienė, makiazas, nuotaka, nuotakos makiažas, vestuvės, vizažas

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai