Now Reading
Grupė „425“ pristato pirmą muzikinį klipą dainai „Visas valandas“

Grupė „425“ pristato pirmą muzikinį klipą dainai „Visas valandas“

Grupė „425“ pristato pirmą muzikinį klipą dainai „Visas valandas“

Ilgą laiką po „Alive Way“ grupės vardu muzikavęs ir kūręs Justinas Stanislovaitis į kompaniją pasikvietęs televizijos projekto „Lietuvos balsas“ pirmojo sezono finalininkę Kristiną Jurevičiūtę, šiandien į muzikinę sceną žengia su nauju grupės pavadinimu „425“ ir pirmu vaizdo klipu dainai „Visas valandas“.

Vilniečiai Justinas ir Kristina kartu su kūrybine komanda nusprendė, kad filmavimui tinkamų vaizdų toli ieškoti nereikia: šiltos sostinės dienos – puiki erdvė perteikti gerų emocijų persunktą dainos nuotaiką.

Filmavimo aikštele tapo senamiesčio gatvelės, Bernardinų sodas, Katedros aikštė, Subačiaus gatvės apžvalgos aikštelė, iš kurios atsiveria nuostabi miesto panorama. Vilniaus centre filmuoto grupės „425“ muzikinio vaizdo klipo scenose, kuriose, be pačių atlikėjų, įsiamžino ir jų bičiuliai, trumpam tapę aktoriais.

„Mums pavyko klipo idėja sudominti daug nuostabių žmonių, kurie prisidėjo prie filmavimo be jokių ypatingų sąlygų. Už tai esame jiems labai dėkingi ir džiaugiamės, kad be didelių finansinių resursų, turime gražų klipą“, – sako J. Stanislovaitis.

„Labai noriu padėkoti visiems klipe dalyvavusiems ir prisidėjusiems žmonėms, sakau didelį ačiū už jūsų šiltas emocijas ir visas atiduotas valandas“, – dainos žodžiais dėkoja K. Jurevičiūtė.

Kūriniu „Visas valandas“ grupė netrukus žada pasidalinti ir su radijo stočių klausytojais.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Vaizdo klipas „Visas valandas“ jūsų dėmesiui:

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top