Septyni gražuoliai varžysis dėl Jolantos Leonavičiūtės širdies

Ruslano Kondratjevo nuotr.

Nors lietuviška vasara ne kasdien lepina saule ir šiluma, televizijos eteryje temperatūra kyla nuolat. Paskutinį vasaros mėnesį, nuo rugpjūčio 10 dienos, TV3 televizijos eteryje ispanišku karščiu alsuos Gran Kanarijoje filmuoto realybės šou „Meilė ar pinigai?“ antrasis sezonas.

Žiūrovai puikiai pamena – pirmajame šou sezone pagrindiniu smuiku griežė modelis Žilvinas Tratas. Pagrindiniu herojumi tapęs žinomas vyras rinkosi labiausiai patikusią merginą. Jau rugpjūčio 10-ąją pagrindinės herojės vietą užims mergina – modelis, TV3 projektuose „Šuolis“ ir „Šok su manimi“ išgarsėjusi Jolanta Leonavičiūtė.

Pernai Jolanta, kartu su kitomis merginomis, kovojo dėl Ž. Trato dėmesio. Šįkart visa situacija bus Jolantos rankose – dėl jos dėmesio varžysis septyni vaikinai. Jų gretose – ir šokėjas, „Šok su manimi“ dalyvis Marius Gaižauskas. TV3 žiūrovai pirmieji galės pamatyti, kaip užsimezgė iki šiol besitęsianti Jolantos ir Mariaus romantiška draugystė. Dėl Jolantos širdies varžysis ir Laimas Fergizas, pareiškęs: „Gražiausią patelę gauna stipriausias ir geriausias patinas.“

Specialioje ceremonijoje kas vakarą Jolanta kiekvienam įteiks po stiklinę širdį. Kiekviena širdis įvertinta 300 eurų. Daugiausia širdžių surinkęs pretendentas galės rinktis – iš salos išvykti su pinigais kišenėje, arba su Jolanta.

„Tai buvo vienas didžiausių mano gyvenimo nuotykių. Aš padariau tam tikrus sprendimus ir nežinau ar jie teisingi. Nors laiko negalima atsukti atgal, bet kažką pakeisti dar galima“, – „Meilė ar pinigai?“ antrojo sezono premjeroje kalbės Ž. Tratas. Žiūrovai pamena, kaip pernai Jolanta Žilviną apibėrė bučiniai ir dėmesiu, net liejo dėl jo ašaras, tačiau jis atstūmė gražuolę, per daug neaiškindamas, kodėl. Kaip dabar pasielgs ji? Ar laukia moteriškas kerštas?

„Gyvenau laukdama, kol meilė mane suras. Ir taip manydama labai klydau… Tam, kad durys atsidarytų, į jas reikia smarkiai belsti. Tad ryžausi pati surasti meilę. Žinau, ne vienas man sakė, kad aš beprotė, nes ryžausi šiam nuotykiui. Bet tikiu, kad tai nebus mano vienos nuotykis, kad mano gyvenimo kelionė taps įkvėpimu ir kitiems – įkvėpimu iš naujo patikėti, įsileisti aistrą, surasti meilę. Tiesa, iš pradžių turiu įveikti dykumą ir vandenyną. Žinau, kad meilės ir aistrų saloje – Gran Kanarijoje – manęs laukia jis“, – premjeroje atvirai kalbės Jolanta.

Ištisą vasarą televizijos žiūrovai semiasi geriausių emocijų: socialinis eksperimentas „Aklos vestuvės“ ieško tinkamiausio gyvenimo partnerio, projekto „Žavios ir drąsios“ herojės Monika Šalčiūtė ir Kristina Brazauskienė atskleidžia, kokių nuotykių patiria kasdienybėje, humoro šou „Ta proga!..“ dovanoja originaliausius žvaigždžių gimtadienių sveikinimus, po Japoniją kviečia keliauti Martyno Starkaus ir Vytaro Radzevičiaus projektas „Banzai“, o gyvenimiškas dilemas sprendžia serialas „Moterų laimė“.

TV3 rudens sezono startas – jau rugsėjį, o jo belaukiant „Meilė ar pinigai?“ žiūrovus nukels į Atlanto vandenyne plytinčią Gran Kanarijos salą su nuostabiais smėlio paplūdimiais, kopomis, tropiniais miškais ir pušynais, kalnais ir lygumomis. Tai amžinos vasaros, meilės ir aistros sala. Kaip joje seksis J. Leonavičiūtei ir jos širdį siekiantiems užkariauti septyniems pretendentams?

Jolanta Leonavičiūtė, Meilė ar Pinigai?, tv laidos, TV3

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai