3 neįprasti dalykai, kurie užveda vyrus

Savaime aišku, kad vyrus jaudina dailūs apatiniai, gilesnė iškirptė, siūbuojantys klubai, apnuoginta nugara - visa tai mes žinome ir tuo kartais naudojamės, ar ne? Tiesa, įvairiausi tyrimai rodo, kad vyrams patinka ir šiek tiek netikėti dalykai...

1. Moliūgų pyrago kvapas
Čikagos Skonio ir Uoslės tyrimų centro mokslininkai pastebėjo, kad vyrus labiausiai jaudino moliūgų pyrago kvapas sumaišytas su levandų aromatu. Tirti buvo amerikiečiai, tad gali būti, kad moliūgų pyrago kvapas jiems atsocijuojasi su Padėkos diena ir mamos keptu pyragu. Juk visų vyrų moters idealas (bent jau pasąmoningai) yra jų pačių motina.

2. Baimė
Mokslininkai atliko tyrimą, kurio metu dalis vyrų stovėjo ant visiškai stabilaus ir sąlyginai neaukšto tilto, o kita dalis ant svyruojančio ir aukščiau esančio. Žavios ir seksualiai aprengtos merginos jiems pateikė klausimynus - pastebėta, kad į su seksu susijusius klausimus žymiai atviriau ir išsamiau atsakė vyrai, kurie buvo ant baimę keliančio, pavogingai atrodančio, judančio tilto.

3. Raudona spalva
Personality and Social Psychology žurnale spausdintas straipnis pateikė gan įdomias įžvalgas - vyrus labiausiai užveda raudona spalva. Mokslininkai pateikė vyrams eilę nuotraukų, kuriose moterys dėvi skirtingų spalvų drabužius ir liepė vertinti pagal seksualumą - seksualiausios jiems pasirodė raudonai apsirengusios moterys. Įdomu tai, kad daugelyje nuotraukų buvo tos pačios moterys, tik skirtingų spalvų drabužiais.
Mokslininkai mano, kad tam įtakos turi tiek kultūriškai susiformavusi nuomonė, kad raudona yra aistros spalva, tiek ir biologiniai dalykai - pasirodo, tiek moterims, tiek ir primatų patelėms ovuliacijos metu šiek tiek parausta veidas. Kaip žinia, tai moters vaisingumo pikas, tad veido raudonis yra lyg kvietimas pasimylėti ir pratęsti giminę.

kas patinka vyrams, vyrai, vyrų viliojimas

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai