Now Reading
GeraiGerai pristato mistika dvelkiančią dainą ir kviečia įalbumo pristatymą

GeraiGerai pristato mistika dvelkiančią dainą ir kviečia įalbumo pristatymą

GeraiGerai pristato mistika dvelkiančią dainą ir kviečia įalbumo pristatymą

Monikos Markevičiūtės nuotr.

Ilgai lauktas GeraiGerai albumas pagaliau pasiekė finišo tiesiąją. Muzikos prodiuseris dovanoja dainą „Gorgon’s Son“, įkvėpusią visų 14 kūrinių gimimą ir liepos 17 d. kviečia į „Vasaros Terasoje“ vyksiantį pristatymo koncertą.

„Ši kompozicija yra savotiška viso albumo ašis. Pavadinimas tik pirma dalis mistikos, antra tiek prideda paslaptingas prancūzaitės Myon vokalas“, – apie debiutinį kūrinį pasakojo GeraiGerai. Pasak vaikino, idėja kilo besidomint graikų mitologija: „Kadaise tikėta, kad egzistavo trys seserys Gorgonės. Užtekdavo vos pažiūrėti į jas ir iškart galėjai virsti akmenimi. Prie visų kitų detalių aprašymų, paminėtas ir faktas, kad vieną jų buvo išprievartauta. Natūraliai kyla klausimas – kaip galėjo atrodyti jos sūnus? Taip galvoje atsirado nauja legenda, tik šįkart muzikiniu formatu.“

Atlikėjas pažada, kad be minėtosios dainos albumo pristatyme skambės ir gerbėjams jau gerai pažįstami hitai „Super Ladygirl“, „Without Them“ bei „Hammock“. Albumui savo balsus paskolino 10 skirtingų vokalistų, kurių gretose Kazimieras Likša („Karma“), Karolis Rupkus, Dominyka („Ministry of Echology“) ir kiti, tačiau kiek jų bus galima išvysti gyvame pasirodyme, kol kas laikoma paslaptyje.

Jei dėl nepaaiškinamų priežasčių nežinai kas tas GeraiGerai, primename, kad muzikos prodiuserio lentynoje stovi metų debiutą įprasminanti „M.A.M.A.“ statulėle, o „GusGus“, Moby, Jimi Tenor, Skye gerbėjai mena, kaip buvo įkaitinti prieš savo dievukų koncertus.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

GeraiGerai – Gorgon’s Son (feat. Myon)

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top