Madinguose Guy Ritchie filmo „Šnipas iš U.N.C.L.E.“ plakatuose – elegantiški iš septintojo dešimtečio nužengę herojai

Penki gražūs žmonės ir itin pavojinga jų misija žiūrovų laukia naujausiame tokių kino hitų kaip „Šerlokas Holmsas“, „Vagišiai“ bei „Lok, Stok arba Šauk“ kūrėjo Guy Ritchie filme „Šnipas iš U.N.C.L.E.“ (angl. „The Man from U.N.C.L.E.“). Netikėtumų ir iššūkių nestokojanti slaptojo agento profesija visuomet viliote viliojo publiką į kino teatrus, o naujoji juosta rafinuotu stiliumi, įtaigiais personažais ir prabanga primins geriausius klasikinius filmus apie Džeimsą Bondą.

Nuo rugpjūčio 14 dienos Lietuvoje rodomas filmas „Šnipas iš U.N.C.L.E.“ buvo pastatytas pagal populiarų to paties pavadinimo amerikiečių septintojo dešimtmečio serialą. Pagrindiniai jo herojai – elitinis Centrinės žvalgybos valdybos (CŽV) agentas Napoleonas Solo (akt. Henry Cavillas) ir jo sovietinis atitikmuo, kolega iš KGB Ilja Kuriakinas (akt. Armie Hammeris). Skirtingų pažiūrų ir ideologijų vyrai priverčiami dirbti drauge, kuomet jų vadovybė sužino apie ypač pavojingą su naciais siejamą grupuotę, rezgančią planą sukurti atominę bombą. Ši suteiktų nusikaltėliams neregėtos galios ir jų organizaciją keltų grėsmę tiek JAV, tiek Tarybų sąjungos ir viso pasaulio saugumui.



Tikru saldainiuku žiūrovų akiai taps filmo estetika ir, žinoma, gražuolės juostoje pasirodžiusios moterys – filme „Ex Machina“ sužibėjusi švedė Alicia Vikander ir „Didžiajame Getsbyje“ matyta australė Elizabeth Debicki. Pirmoji taps filmo herojų saugomu turtu, naudinga bei labai seksualia bendradarbe, o antroji bus paruošusi tikrų blogiukės kerų.



Puikiu humoru pagardintame filme „Šnipas iš U.N.C.L.E.“ autentiškus 7-ojo dešimtmečio vaizdus ir jaunų bei stilingų aktorių kvartetą pagardins Holivudo žvaigždė Hugh Grantas, tapęs paslaptinguoju Didžiuoju Bosu.

Tarptautinių nusikaltėlių paieškos, fatališkų moterų vilionės ir agentų mėginimai išgelbėti pasaulį nepaliks abejingų. Veiksmo filmas „Šnipas iš U.N.C.L.E.“ Lietuvos kino teatrus pasieks rugpjūčio 14 dieną.

filmai, Guy Ritchie, kinas, Šnipas iš U.N.C.L.E., The Man from U.N.C.L.E.

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai