Now Reading
Po 13 metų pertraukos Eglė Jackaitė vėl vaidins televizijoje

Po 13 metų pertraukos Eglė Jackaitė vėl vaidins televizijoje

Po 13 metų pertraukos Eglė Jackaitė vėl vaidins televizijoje

Julijos Liapuškinos nuotr.

2002 metais pasirodžiusi seriale „Prokurorai“, kur atliko prokurorės Ievos vaidmenį, dabar aktorė Eglė Jackaitė juokiasi, kad praėjus trylikai metų ji pakilo karjeros laiptais ir kultiniame seriale „Moterys meluoja geriau“ tapo advokate Deimante. Aktorės debiutą šiame TV3 žiūrovai galės įvertinti jau rudenį.

Nuo mažens E. Jackaitė sako svajojusi būti aktore. „Visos profesijos žmonėms yra skirtos Dievo ir visos jos yra labai svarbios. Labai norėjau tapti aktore! Kaip dabar pamenu stojimą į aktorystės studijas – koks didelis konkursas, kiek daug norinčių! Tai, žinoma, yra ir sėkmės dalykas, taip pat ir didelių pastangų. Bet aš tikėjau, kad ši profesija man skirta“, – sako aktorė, dėstytoja, televizijos laidų ir renginių vedėja.

Moteris sako turinti panašumų su „Moterys meluoja geriau“ personaže – advokate Deimante. „Aš gyvenime ginu silpnesnius. Esu ne kaltintoja, o gynėja“, – šypsosi moteris, dalyvaujanti daugelyje socialinių akcijų, vaikų stovyklose, dažnai lankanti likimo nuskriaustus vaikus – su jais besidalinanti patirtimi ir gyvenimo džiaugsmu.

„Ar ne geriau būtų užuot smerkus blogį, skleisti gėrį?“ – šypsodamasi ji cituoja Antoine de Saint-Exupery.

Nors vieno populiariausių visų laikų serialo Lietuvoje pavadinimas skelbia, kad „Moterys meluoja geriau“, aktorė nėra tuo tikra. „Neskirstau žmonių į vyrus ir moteris. Skirstau į sielas – o jos gali būti ir vienokios ir kitokios. Vienos meluoja daugiau, kitos mažiau“, – tikina aktorė. Tačiau ji šypsosi: „Moterys moka gražiai išsisukti iš situacijų, pasitelkusios gudrumą, ne melą“.

Anot E. Jackaitės, vargu, ar pasaulis galėtų suktis be melo. „Nesame angelai, – šypsosi aktorė. – Kad ir kokia graži būtų diena, ir naktis turi ateiti. O šventas melas yra reikalingas tam, kad neįskaudintum žmonių. Vardan gražių dalykų kartais privalai pameluoti…“

Aštuntasis „Moterys meluoja geriau“ sezonas žada daug naujovių, tačiau jų išduoti serialo kūrėjai neskuba. Žiūrovų pamėgtiems serialo aktoriams ir prie jų prisijungusiems naujiems veidams diriguoja perspektyvus jaunosios kartos režisierius Justinas Krisiūnas.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Žiūrovų dievinamas serialas „Moterys meluoja geriau“ TV3 eteryje pasirodys jau šį rugsėjį.


Karolinos Urbielytės nuotr.


 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top