Now Reading
Aktorius Paulius Tamolė: „Vyrai buvo išsiaiškinę, kas yra moterų laimė, bet per tą laiką jos persigalvojo“

Aktorius Paulius Tamolė: „Vyrai buvo išsiaiškinę, kas yra moterų laimė, bet per tą laiką jos persigalvojo“

Aktorius Paulius Tamolė: „Vyrai buvo išsiaiškinę

Aktorius Paulius Tamolė kairėje

Aktorių, šiuolaikinio šokio atlikėją Paulių Tamolę televizijos žiūrovai vis išvysdavo įvairiuose serialuose. Po trumpos pertraukos jaunasis aktorius vėl sugrįžo į televizijos eterį – jis tęsia savo darbą TV3 žiūrovų pamėgtame seriale „Moterų laimė“.

Aktorius, vis pasirodantis lietuviškuose televizijos serialuose, mano, kad serialų ir kitų televizijos programų Lietuvoje kokybė kyla. „Lietuvoje dabar kuriama išties daug serialų – tai reiškia, kad žiūrovams jie patinka. O kokybė priklauso tik nuo mūsų pačių, aktorių ir kūrybinės komandos. Jeigu visi atsakingai dirbsime ir stengsimės, kokybės kils ir toliau“, – mano P. Tamolė.

Serialas „Moterų laimė“ pasakoja apie jauną vaikų namų auklėtinę Mildą, į Vilnių pabėgusią dėl direktorės pavaduotojo priekabiavimo. Nors ji – drąsi, nebijanti kovoti už save ir narsiai priimti iššūkius, gyvenimas sostinėje pasirodo visai ne toks, kokio ji tikėjosi.

„Moterų laimėje“ daug kalbama apie vaikų namų auklėtinės likimą, sudėtingas gyvenimo situacijas ir kovą už būvį. „Jeigu televizijos serialas yra vienas iš komunikacijos kanalų, per kurį galima kalbėti šia opia Lietuvai tema – labai gerai“, – įsitikinęs P. Tamolė.

„Daug diskusijų apie vaikų namus kyla ir internete – naikinti vaikų namus ar ne, kur vaikams geriau augti ir taip toliau. Aš manau būtų geriausia, kad vaikai augtų savo šeimose“, – sako P. Tamolė.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Aktorius yra dalyvavęs stovyklose, lankęsis vaikų namuose. „Žinoma, visi kada nors pagalvoja apie įsivaikinimą, buvau pagalvojęs ir aš, bet niekada – rimtai. Tačiau labai sveikinu ir džiaugiuosi už šeimas, kurios pasiryžta šiam itin atsakingam gyvenimo žingsniui“, – pasakoja vyras.

O kas, aktoriaus manymu, yra moterų laimė? „Beprotiškai sunkus klausimas. Aš manau, kad vyrai kažkada buvo išsiaiškinę, kas tai yra, bet moterys per tą laiką persigalvojo, – juokauja Paulius. –Bet aš žinau, kas moteris daro laimingas – joms visą laiką reikia sakyti „taip“!“

Ar taip būna ir tikrame gyvenime? P. Tamolė tikina, kad taip. Savo moterims – žmonai Indrei ir judviejų dukrai jis visada sako tik „taip“.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top