Now Reading
Globotinio pusryčiai: Baltasis Mau ieško namų

Globotinio pusryčiai: Baltasis Mau ieško namų

Globotinio pusryčiai: Baltasis Mau ieško namų

Mielas katinėlis Mau savo didelėmis gražiomis akimis jau dairosi tikrų namučių. Pradžioje buvo sunku apsispręsti, vadinti jį Mau ar Murr, nes kaskart pakalbinus, jis visuomet atsako savo juokingai skambančiu „mau“, o pažiūrėjus į jį ilgiau nei 10 sekundžių, stebuklingai įsijungia motoriukas murrr. Na, bet naujieji šeimininkai galės jį vadinti savaip, juolab, kas žino, kokia miela savybė juos sužavės.

Taigi, apie katinėlį Mau – jis jaunas, maždaug 1,5 metukų, draugiškas, meilus, be galo mėgsta glaustytis, nebijo šunų, tvarkingai naudojasi dėžute su kraiku, gana ramaus būdo, išskyrus retus jaunatviško šėlsmo proveržius, kai medžiojamos žaislinės ar visai nematomos pelytės. Šiaip Mau mėgsta miegoti savo guolyje arba ant palangės, bet nepamiršta profilaktiškai įsirangyti ir į lovą.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Kadangi baltakailiui anksčiau teko paragauti benamiuko duonelės, kartais nuo staigesnio judesio dar pasivaidena kažkoks savisaugos baubukas ir jis sprunka į savo saugią vietelę – nuosavą guolį virtuvėje. Bet tai būna vis rečiau ir rečiau, dažniausiai net profesionaliai apsimetant išsigandusiu, nes nepraėjus net 5 minutėms, grįžta prašyti glamonių.

Mau jau visiškai pasiruošęs kelionei į naujus namus – nukirmintas, nublusintas, kastruotas ir jau turi skiepų knygelę, kurioje puikuojasi pirmasis įrašas (skiepas nuo pasiutligės). Patiko Mau? Paskambink tel. 8 690 63279 ir atvyk su juo susipažinti. Marijampolė.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top