Globotinio pusryčiai: pasitikėjimą žmogumi atgavęs Ačis ieško žmogaus

Koks Ačio gyvenimas buvo iki sutinkant savo gelbėtoją Živilę mes nežinome. Aišku tik tai, kad tikrai niekas jo nelepino, o likimas dar pasiuntė ir taip nelengvą beglobio dalią. Tai tikrai nepridėjo šuneliui drąsos, atvirkščiai, padarė gan atsargiu ir neleido pasitikėti žmonėmis. Besibastantis, niekam nereikalingas, vietomis nuplikusiu ir išsišėrusiu kailiu (vienoje nuotraukoje matosi, koks Ačis buvo iki sutinkant Živilę). Iki tol, kol susidūrė su nuostabiu ir kantriu žmogumi – savo globėja, kurios namuose Ačio jau laukė paruoštas voljeras.

Živilei reikėjo daug laiko ir kantrybės, kurios ji tikrai turėjo su kaupu. Keturis mėnesius kiekvieną dieną vyko šunelio pratinimas ir maitinimas. Atsargiai buvo sulašinti vaistai ant keteros, po ko Ačio kailis ėmė sparčiai taisytis. Pamažu, žingsnis po žingsnio, atsirado pasitikėjimas žmogumi ir užsimezgė nuostabus dviejų draugų ryšys. Živilė atidavė visą savo širdį, skyrė visą savo laiką ir rūpestį, kad tik šunelis kuo greičiau sveiktų ir atgautų pasitikėjimą žmogumi.


Ačis jaunas, maždaug 4 metų amžiaus, sveikas šuo, tik kad gyvenime matęs ir šilto, ir šalto. Pasak veterinarės tai gali būti aviganio ir akitos mišrūnas. Ačiui ieškomi tik geri ir supratingi žmonės, kurie daugiau niekada jo neatsisakys, nenuskriaus, kurie turės kantrybės tęsti tai, ką pradėjo šaunioji jo gelbėtoja. Bet kam jo neatiduosime!

Ačis gyvena Kauno rajone, Ežerėlyje. Jeigu esate pilnametis ir rimtai nusiteikęs priimti šį nuostabų gyvūną į savo šeimą, skambinkite Živilei 860740211. Ačis nusipelnė turėti namus ir būti mylimas!





augintiniai, globotinio pusryčiai, gyvūnų globa, šunys

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai