Now Reading
Tantrinis seksas: 4 žingsniai pradedantiesiems

Tantrinis seksas: 4 žingsniai pradedantiesiems

Tantrinis seksas: 4 žingsniai pradedantiesiems

Greito gyvenimo ritmo laikais dažnai kalbame apie vienos nakties nuotykius, o ilgalaikiai santykiai ir meilė lovoje nustumiami į antrą planą. Pakeiskime šitai ir pasimokykime tikro mylėjimosi meno, tantrinio sekso.

Teigiama, kad ši sekso praktika pradėta praktikuoti Indijos ir Tibeto karalių rūmuose, prižiūrint guru, kartais nebuvo smerkiamas nei grupinis seksas, nei nepažįstami partneriai, tačiau pagrindis tantrinio sekso tikslas – maksimali lytinio akto trukmė ir seksualinės energijos taupymas.

Svarbu įsisamoninti tai, kad tantrinio sekso tikslas nėra orgazmas. Tantrinis seksas, tai bendravimas, artumas, susiliejimas į vieną, būtent todėl stengiamasi mylėtis ramiai, pajusti kiekvieną partnerio kūno centrimentrą, suvienodinti tiek judėjimo, tiek kvėpavimo ritmą ir patirti ne vien fizinį pasitenkinimą, bet ir dvasinį artumą. Kaip to pasiekti?

Atmosfera

Pirmiausia reikia susikurti patogią ir romantišką atmosferą, įsitikinkite, kad jums niekas netrukdys, išjunkite telefonus, užsidekite žvakių, smilkalų, įsijunkite ramios, abiems patinkančios muzikos. Patalynė turėtų būti minkšta ir švelni, pravers daugiau nedidelių pagalvėlių, kurias bus patogu pasidėti tiek po galva, tiek po rankomis ar sėdmenimis, jeigu pavargsite ilgėliau būti vienoje pozoje. Tantrinio sekso metu dažnai rekomenduojama naudoti natūralius aliejus, rinkitės švelnius, šildančius kvapus – jazminų, rožių, levandų.

Regėjimas

Tantrinio sekso metu siūloma būti atsimerkus ir tai yra sunkiau, nei gali pasirodyti iš pradžių. Neverskite savęs, jeigu tai kelia diskomfortą, tačiau stenkitės kartas nuo karto būti atsimerkę, palaipsniui išlaikykite žvilgsnį ilgiau ir po truputį pradėsite jausti malonumą matydami savo partnerio reakcijas bei jo kūną.

Lėtai…

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Ši sekso praktika turi būti itin lėta, judama minimaliai, lėtai, tolygiai, tai padeda vyrui ištęsti lytinį aktą iki maksimumo. Teigiama, kad kuo ilgesnis procesas, tuo daugiau seksualinės energijos sukaupia kūnas, o ši energija vėliau padeda jaustis žvaliam ir gyvybingam. Tantrinis seksas turėtų priminti meditaciją, kuomet stengiamasi koncentruotis tik į savo partnerį, jo lėtą judėjimą, kvėpavimą. Tantrinį seksą tikrai verta išbandyti poroms, norinčioms labiau vienas kitą pažinti bei fizinį suartėjimą kilstelėti iki dvasinio lygio.

Kvėpavimas

Atsisėskite yab-yom poza – vyras sukryžiavęs kojas, o moteris sėdi ant jo, apsivijusi savo kojomis jo liemenį. Į šią pozą galima sėstis jau nusirengus, galima nurengti vienam kitą, išsitepti aliejumi lėtai ir tolygiai kvėpuojant. Kuomet jausitės patogiai, pradėkite harmonizuoti judviejų kvėpavimo ritmus. Partneriui iškvėpus, įkvėpkite jo orą, jauskite, kaip jis pripildo jūsų plaučius ir sklinda po visą kūną. Vėliau jūsų iškvėptą orą turi įkvėpti partneris. Kvėpuokite giliai, tolygiai, atsipalaiduokite.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top