Now Reading
Vasara atėjo – ar turite kuo apsiauti?

Vasara atėjo – ar turite kuo apsiauti?

Vasara atėjo – ar turite kuo apsiauti?

Po ilgų liūčių ir saule nelepinančio pavasario sulaukėme šilumos. Stilingiausios jau traukia iš spintos lengvai krintančio audinio sukneles, laisvus kombinezono tipo kostiumus (angl. jumpsuit) ir šios vasaros hitą – plačias, kulkšnių nesiekiančias kelnes, vadinamas culottes. Turbūt akivaizdu, kad pagrindinė vasaros sezono tendencija –laisvė. O ar turite kuo apsiauti?

Stilingai natūrali vasara

Dar pavasarį į mados pasaulį lyg viesulas įsisukusi natūralumo ir lengvumo tendencija vasarą tik stiprėja. Remiantis „Deichmann“ avalynės mados ekspertų parengta apžvalga, ji atsispindi ne tik avalynės spalvose ar dekoratyvinėse detalėse, bet ir…paduose. Pati madingiausia šiemet – avalynė pintomis virvelėmis (angl. espadrille) dekoruotu ar iš kamštinės medžiagos pagamintu padu (ypač įsispiriamos basutės). Kad šokti vasaros ritmu festivaliuose būtų dar lengviau!

Iki, aukštakulniai!

Aukštakulnius palikite tik vasaros šventėms – žema pakulnė būdinga visai madingiausiai sezono avalynei. Ji itin ryški basučių kolekcijose – stilingiausios turėtų rinktis kulkšnį juosiančiais ar T formos dirželiais dekoruotas basutes itin žema pakulne ar visai be jos. Atkreipkite dėmesį ir į avalynės puošybą – kaip ir pavasario avalynės madoje, šį sezoną ji nuosaikesnė, natūralesnė. Basutės puošiamos plonai pintais odos dirželiais, subtiliomis grandinėlėmis, mažomis sagtimis ir vos žėrinčiomis smulkiomis akutėmis.

Pastelinis lengvumas

Vis dėlto, šio sezono mada neskriaudžia ir aukštakulnių mėgėjų. Tačiau „Deichmann“ stilistai įspėja – pakulnę verčiau rinkitės stambią ir masyvią bei nepamirškite avalynės su platforma. Ji gali būti dekoruota pintomis juostelėmis, kamštinės medžiagos ar gumos padu – svarbiausia lengvumas!

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Būtent lengvumas ir laisvė diktuoja ir pagrindines avalynės spalvas – jos šviesios ir gaiviai pastelinės, nors klasikinė juoda savo pozicijų taip pat neužleidžia. Atostogų laisvę derinkite su balta ir jos atspalviais, švelniai rožiniais, kreminiais ir šampano tonais, melsva, mėtų ir abrikosų spalvomis. Nepamirškite ir marinistinio stiliaus – jis su trenksmu sugrįžta kiekvieną vasarą!

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top