Now Reading
Globotinio pusryčiai: nelaimingojo Donio viltis – nauji namai

Globotinio pusryčiai: nelaimingojo Donio viltis – nauji namai

Globotinio pusryčiai: nelaimingojo Donio viltis - nauji namai

Nors, rodos, 1,5 metų Doniui dar visas gyvenimas prieš akis, nors Donis jau priprato gyventi taip, kaip gyvena, bet mes neprarandame vilties, kad atsiras stiprus ir griežtas žmogus, kuris nepabijos priimti šį gyvūną į savo namus, galės skirti jam pakankamai dėmesio, laiko, turės kantrybės ir įgys gerą bei ištikimą draugą ilgiems metams.

Donis – visiškai neauklėtas gyvūnas. Niekada negyvenęs kambaryje, dažnai buvo laikomas narve namo prieangyje arba pririštas lauke. Nebuvo vedžiojamas, glostomas, nemoka žaisti… Buvo auklėjamas visiškai netinkamai. Donio šeimininkas išvyko į užsienį, šeimininkė šuns vengia, o ir pats Donis jos neprisileidžia.

Nors šeimoje auga mažas vaikas, bet Donis niekada neturėjo tiesioginio kontakto su juo, buvo saugomas, todėl su vaikais bendrauti nemoka. Šunelis klauso tik močiutės, kurios balsas ir elgsena šuns atžvilgiu – griežti. Tik ji prieina prie jo, įveda nakčiai į namus ir uždaro narve, ryte vėl išveda į kiemą, pririša. Taip ir bėga vargšo šuns dienos.

Šunelį prižiūrinčios moterys nori padėti surasti jam naujus namus. Naujasis Donio šeimininkas turėtų turėti supratimą apie tokios veislės šunų auginimą, priežiūrą, dresūrą. Neturinčius tokios patirties prašome net neskambinti. Bet kam jo neatiduosim.

Labai tikimės ir mes, ir Donis, neprarandame vilties ir kasdien šaukiamės laimės ir laukiam Žmogaus, kuris bus ta viltimi Doniui į naują bei geresnį gyvenimą. Žmogaus, kuris pasiryš įveikti visus sunkumus ir galės padovanoti šiam gyvenimo nuskriaustam šuniui šaunų rytojų.

Telefono numeriai, kuriais galite pasiteirauti (ne šeimininkų): 867574747 arba 861494359 (tik skambučiai).

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top