Dizainerė Olesia Les: rinkitės drąsų, originalų ir nepamirštamą vasarišką šventinį įvaizdį!

Gedimino Daškevičiaus nuotr.

Dizainerė Olesia Les teigia, kad birželio pradžia yra pats tinkamiausias metas planuoti savo įvaizdį artėjančioms vasaros šventėms: „Vasara pasižymi ypatinga renginių ir švenčių gausa: išleistuvės, vestuvės, krikštynos, gimtadieniai... Kiekvienai tokiai šventei reikia kruopštaus pasirengimo bei ilgų ieškojimų renkantis, ką apsirengti ar kokius aksesuarus pasirinkti.“


Dizainerė Olesia Les

Dizainerė Olesia Les dalijasi patarimais, į ką svarbiausia atkreipti dėmesį, renkantis šventinę aprangą:

Šventėje galima vilkėti ne tik suknelę. Yra daugybė nuostabių kostiumėlių, kurie ne tik padės jaustis patogiai, bet ir atrodyti stilingai bei originaliai. Nepastebėta neliksite!

Nebijokite eksperimentuoti pasirinkdamos netradicinę suknelę. Galbūt Jums kuo puikiausiai tiks avangardinio stiliaus suknutė, o gal jos derinys, susidedantis iš kelių dalių? Svarbiausia, nepersistenkite, turite jaustis patogiai lyg „savame kailyje“.

Šiandieninė mada tokia, kad madinga kone viskas, tad meskite iš galvos parduotuvių lentynose išstatytus drabužius ir rinkitės tai, kas labiausiai tinka Jūsų figūrai ir charakteriui. Taip prikaustysite visų dėmesį.

Nepersistenkite su aksesuarais! Kai kuriems drabužiams jie visai netinka.

Nuogo kūno gali būti, bet ne per daug. Jei atidengiate krūtinę, uždenkite kojas, jei suknelė su atvira nugara, rankos turėtų būti pridengtos. Tikrasis seksualumas glūdi subtilume.

Dizainerė Olesia Les susilaukė pripažinimo tiek Lietuvoje, tiek kaimyninėse valstybėse. Kūrėja nuolat dalyvauja organizuojamose mugėse, mados renginiuose, rengia „Olesia Lesdesign“ drabužių kolekcijų pristatymus.

apranga, drabužiai, krikštynų apranga, mada, Olesia Les, stilius, vasara, vasariška apranga, vestuvių apranga

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai