Now Reading
Aktoriaus karjerą tęsiantis G.Juodeika: „Kai reikia mažo apkūnaus žuliko, kviečia mane“

Aktoriaus karjerą tęsiantis G.Juodeika: „Kai reikia mažo apkūnaus žuliko, kviečia mane“

Aktoriaus karjerą tęsiantis G.Juodeika: „Kai reikia mažo apkūnaus žuliko

Verslininkas, žurnalistas, nuo senų laikų televizijos pasaulyje besisukantis Gediminas Juodeika sako, kad visą gyvenimą jį lydėjo vaidyba: jis lankė dramos būrelį, vis gaudavo pritaikyti aktorystės įgūdžius televizijoje, o jo žmona Jurgita – taip pat aktorė. „Jeigu kviečia vaidinti – einu“, – sako visiems gerai atpažįstamas vyras.

„Matyt, turiu duomenis tinkamus televizijai. Juk aktorius, baigęs aktorystės studijas, nebūtinai tinka vaidybai kine ar televizijoje – kartais jo perdėtai pakeltas balsas, teatrinis patosas televizijos serialuose labai matosi ir atrodo netikroviškai“, – sako ką tik detektyviniame TV3 seriale „Tobula kopija“ pasirodęs vyras. Tai jau trečias serialas, kuriame G. Juodeika atlieka vaidmenį. Anksčiau televizijos žiūrovai jį matė serialuose „Moterų alėja“ bei „Pamiršk mane“.

„Scenaristai turbūt jau rašydami įsivaizduoja mane prieš akis – mažą apkūnų žuliką. Vaidinu tai pardavėją, tai kokį nevykėlį advokatą. Manau, kad tinku tokiems komiškiems vaidmenims“, – juokiasi Gediminas, jau kelintą kartą kviečiamas vaidinti prodiuserių kompanijos „Videometra“ kuriamuose serialuose.

Vyrams ateina toks periodas, kai jiems žūtbūt prireikia pokyčių. Vieni lekia paskui trigubai jaunesnes merginas, antri kardinaliai pakeičia veiklą, treti ilgas valandas leidžia sporto salėje. Gal G. Juodeika, pavyzdžiui, sugalvos tapti profesionaliu aktoriumi ir imsis teatro meno studijų? „Ne, ir taip turiu daug užsiėmimų, – šypsosi. – Užtenka to, ką turiu nebūdamas profesionalus aktorius. Juk nepretenduoju į Hamleto vaidmenį!“

Gediminas televizijoje sukasi jau 25 metus. Per tą laiką jis dalyvavo daugybėje televizijos šou, vedė įvairias laidas. Pats sako, kad dabar nėra tokios laidos, kurios veidu norėtų tapti: „Prodiusuoju už kadro, esu mažiau pastebimas, tačiau iš televizijos niekur nedingau“. Televizija – ne vienintelė G. Juodeikos aistra. Jis ir verslininkas, kuriam priklauso restoranas Kaune. Kaip jam pavyksta suderinti aptarnavimo verslą ir pramogų pasaulį? „Televizija – nepastovus darbas, dėl kurio ir gyvenimas tampa nepastovus. Restoranas atsirado kartu su noru turėti pastovumą. Be to, šis verslas irgi susijęs su žmonėmis, bendravimu, koncertais, renginiais“, – pasakoja žinomas vyras.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Jis sako nejaučiantis didelio skirtumo, kai reikia vesti laidą televizijoje ar renginį restorane. „Skiriasi tik auditorija – restorane ji daug mažesnė, tačiau pinigus moka tiesiai man“, – juokiasi jis ir prideda, kad restoranui vadovauja žmona.

„Mano žmona – rimtas specialistas“, – sutuoktinę giria G. Juodeika. O kaip gyvenime? Jis nusišypso: „Kaip bebūtų, stengiuosi, kad moteris būtų patenkinta, kad būtų išpildyti jų lūkesčiai. Tik nuo jų priklauso bendravimo atmosfera visur – ir darbe, ir namuose. Moterys valdo pasaulį ir viskas priklauso tik nuo moterų nuotaikos.“

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top