Globotinio pusryčiai: Taškė, Dobilas ir Barsis ieško savo svajonių šeimininkų

Šiandien skaitytojams norime pristatyti tris šaunius katinėlius, svajojančius apie tikrus namus ir vis dar neprarandančius vilties būti pastebėti tų, kurie mylės ilgai ir besąlygiškai. Nepasididžiuokite, paskaitykite, gal kaip tik čia atrasite savo svajonių augintinį.

Taigi pradedam:

Žinoma, pirmiausiai Jums pristatysime šaunią panelytę Taškę. Tai nedidukė, maždaug metukų amžiaus katytė, kiek ilgoku, minkštu, baltu su rainomis dėmelėmis kailiuku. Prie noselės katytė turi žavingą taškiuką. Tai rami stebėtoja, meili, dievinanti būti ant rankų ir mėgstanti švarą.





Taškės brolis Dobilas, nors jaunas, bet jau tikras katinas - vaikštau kur noriu, ateinu kada noriu. Labai savarankiškas, ramus, nenori būti niurkomas, bet švelnumą mėgsta. Pailgu snukeliu, grakštus, turi rytietiškoms katėms būdingų bruožų. Sniego baltumo kailis išmargintas juodomis lengvu šerkšnu padengtomis dėmėmis.



Nors Taškė su Dobilu gimė laiptinėje, bet nuo mažens augo globėjos namuose apsupti meilės ir rūpesčio. Tai draugiški ir švelnūs katinėliai. Abu puikiai naudojasi kraiko dėžute (tiesa, mėgsta, kad ji būtų laiku išvalyta), žaidžia švelniai, neskleidžia nagiukų, mėgsta pakalbėti.

O ryžikas Barsis, manau, sutiksite - tikras gražuolis (na ir kas, kad viena akyte nemato?! Tai jam nė kiek netrukdo ir jo grožio negadina). Drąsiai galiu pasakyti, kad jis ne tik gražus, bet ir labai mielas bei draugiškas. Barsis dar mažiukas buvo rastas klaidžiojantis po Pakruojį. Nepraradęs pasitikėjimo žmonėmis, tik kiek pavargęs ir alkanas. Pirmą dieną globoje tik valgė ir miegojo. Šiandien Barsis žaismingas, bet pakankamai ramus, leidžiantis atlikti sveikatos ir grožio procedūras, katinėlis.





Esate tikri, kad norite ir galite kuriam nors iš šių trijų katinėlių pasiūlyti savo namus? Nedelskite, skambinkite globėjai tel. 865673385, Pakruojis

augintiniai, dovanojamas katė, dovanojamas katinas, globotinio pusryčiai, gyvūnai, gyvūnų globa, Padėk man surasti tave

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai