Now Reading
Globotinio pusryčiai: Panda, kuri visai ne panda, ieško namų

Globotinio pusryčiai: Panda, kuri visai ne panda, ieško namų

Globotinio pusryčiai: Panda

„SOS gyvūnų“ prieglaudos filiale prie Vilniaus Akropolio gyvena panda… Ne, ne panda, o Panda – kalytė tokiu vardu. Tik ji ne itin panaši į tikrąsias pandas, nebent tuo, kad yra ne tokia hiperaktyvi, kaip dauguma jaunų šunyčių.

Ji labai miela ir draugiška, bet kol kas nerado namų. Gal todėl, kad ji nėra mažo ūgio ir jos nebus įmanoma nešiotis po pažastimi? (Nors žmonės turintys dideles pažastis – galėtų.) Bet ji nebus ir gigantė, tiesiog vidutinio ūgio kalytė. Jai apie pusę metų, ir daro pažangą reikaliukų atlikimo klausimu. Tiesa, kaip visi jaunikliai, vis bando ką nors pagraužti, bet tai praeis.

Pandutė išsiskiria labai išraiškingomis ausimis, einant pasivaikščioti, tos ausys kaip lokatoriai sukiojasi visokiomis pozicijomis. O ji labai mėgsta eiti pasivaikščioti, ypač kai vietos pažįstamos – panda nėra didelė drąsuolė, tuo labiau tikrai nesiekia dominuoti ar gąsdinti, nėra agresyvi. Ji švelni, kiek paaugliškai kampuota šunytė. Lauke jai patinka gaudyti vėjo blaškomus medžių lapus, rinkti kankorėžius, graužti pagaliukus, kasti duobutes, lakstyti, viską uostinėti ir degintis prieš saulutę.

Panda paskiepyta. Tinkama gyventi tik kambaryje, nėra voljerinis šuo. Pandutei ieškomi kantrūs, norintys mokytis ir mokinti šeimininkai, kuriems šuniukas nėra tik trumpalaikė užgaida, žaislas vaikams. Jei susidomėjote Pandute, tai skambinkite tel. nr. 868369502 arba tiesiog užsukite į Akropolio „SOS gyvūnų“ namuką. Planuojame greitai sterilizuoti.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top