Now Reading
„Infekcijos kastinge“ – profesionalūs modeliai ir laisvas, stilingas gatvės jaunimas (foto)

„Infekcijos kastinge“ – profesionalūs modeliai ir laisvas, stilingas gatvės jaunimas (foto)

„Infekcijos kastinge“ – profesionalūs modeliai ir laisvas

Andrey Motorichev nuotraukos

Jau aštuntą kartą prekybos ir laisvalaikio centre „Panorama“ vyko vieša festivalio „Mados infekcija“ modelių atranka „Infekcijos kastingas“. Šiais metais kastingas susilaukė ypač didelio merginų ir vaikinų susidomėjimo – modelių sau žvalgėsi ne tik festivalio metu savo kolekcijas pristatysiantys dizaineriai, bet ir modelių agentūros bei kino ir reklamos aktorių atrankos studija. Renginio metu taip pat buvo pristatytas specialiai „Mados infekcijai“ sukurtas šio pavasario makiažas, pabrėžiantis natūralų moters grožį.

„Infekcijos kastinge” – laisvo, stilingo jaunimo gausa

„Šiais metais festivalio kastingas buvo ypač populiarus ir gausus jaunimo. Labai džiaugiamės, kad šių metų naujiena festivaliui bendradarbiauti su 7 didžiausiomis šalies modelių agentūromis bei kino ir reklamos aktorių atrankos studija pasiteisino net su kaupu. Naudos gavome visi – buvo pastebėta daug naujų ir įdomių veidų, tiek tarp merginų, tiek tarp vaikinų. Smagu, kad daugeliui jų „Mados infekcijos” podiumas taps puikiu startu tolimesnei modelio karjerai ir daug jaunų žmonių tęs bendradarbiavimą su jais pastebėjusiomis modelių agentūromis” – pasakoja modelių atrankai vadovavusi festivalio prodiuserė Renata Mikailionytė.

Pasak jos, šis kastingas maloniai nustebino dalyvavusiais jaunais žmonėmis. „Atrankoje pamatėme, kiek Lietuvoje yra daug gražaus, stilingo, laisvo jaunimo, galėjome išvysti kaip šiandien vaikinai ir merginos mėgsta apsirengti ar susišukuoti. Visi jie neabejingi madai, yra iniciatyvūs, domisi naujovėmis. Tai labai džiugina”, – pasakoja R. Mikailionytė.

Pabrėžiamas natūralus moters grožis

„Infekcijos kastingo” metu buvo pristatytas ir specialus festivalio makiažas. Šį kartą jis skirtas toms moterims, kurios nori dėvėti mažiau makiažo, tačiau nori atrodyti geriau. Šį sezoną pabrėžiamas natūralus moters grožis – vertinamas saikas, prižiūrėta, spindinti oda. Ji nėra apkrauta priemonėms, gaivi. Makiažo modeliu tapo aktorė Toma Vaškevičiūtė.

„Šiandien Tomai kūriau švelnų dūminį makiažą su pasteline šešėlių palete. Panaudojau ir šaltesnių, slyvinių atspalvių šešėlių, kurie puikiai aktorei tiko, be to, juos naudoti – šio pavasario tendencija. Antakius pabrėžiau labai švelniai ir natūraliai, be jokių specialių efektų. Daug dėmesio skyriau odai, kad būtų natūralus skruostų rausvumas, tad naudojau specialias priemones, kurios odą priverčia spindėti. Naudotas lūpdažis – natūralus, persikinio atspalvio, kad derėtų prie skruostų ir kad moteris atrodytų gaiviai”, – apie sukurtą specialų šio pavasario makiažą pasakojo festivalio užkulisių meistrų komandos atstovė Tania Kaminskienė.

Visažistė pabrėžia, kad šį pavasarį moterims daug dėmesio reikėtų skirti odai – ji turėtų būtų sveika, o ne apkrauta makiažo sluoksniu. Norinčioms ryškumo rekomenduojama naudoti matinius raudonos spalvos lūpų dažus. „Pasidažykite taip, kad jaustumėtės gerai, o svarbiausia – nepersistengti”, – šypsosi T. Kaminskienė.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Festivalio makiažas kuriamas bendradarbiaujant su „Avon“ ir „Mados infekcijos“ užkulisių meistrų komandomis.

Apie „Infekcijos kastingą”

Viešoje modelių atrankoje kviečiami buvo dalyvauti ne tik tie, kurie priklauso modelių agentūroms, bet ir visi, kurie tiki savo jėgomis ir galbūt nepelnytai drovisi. Vaikinai ir merginos turėjo būti nuo 15 metų amžiaus. Merginų ūgis privalėjo būti ne mažesnis kaip 174 cm, vaikinų – 182 cm.

Be dizainerių modelių sau ieškojo ir tokios Lietuvos modelių agentūros kaip „Image Group”, „Baltic Model Management” (BMM), „RUTA model management”, „First Face model”, „Modilinos model management”, „Supermodels”, „Major Amber Models”, bei kino ir reklamos aktorių atrankos studija „Green Room Casting”.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top