Now Reading
„Colours of Bubbles“ bus pirmi „Deezer“ redaktoriai iš Lietuvos

„Colours of Bubbles“ bus pirmi „Deezer“ redaktoriai iš Lietuvos

„Colours of Bubbles“ bus pirmi „Deezer“ redaktoriai iš Lietuvos

Vilnius, 2015 m. kovo 23 d. Internetinės muzikos paslaugos „Deezer“ kviestiniais redaktoriais vienai savaitei taps Lietuvos indie rock muzikos grupė „Colours of Bubbles“. Visą savaitę nuo kovo 23 d. visiems paslaugos „Deezer“ vartotojams bus siūloma jų atrinkta muzika bei dainos, be kurių „Colours of Bubbles“ vaikinai neįsivaizduoja savo dienos.

„Galimybė sudaryti savo klausomos muzikos sąrašus ir pasiūlyti juos viso pasaulio melomanams mums didelė garbė, juk esame vienintelė grupė ne tik iš Lietuvos, bet ir iš visų Baltijos valstybių, kuriai tokia proga buvo suteikta! Pasiūlėme „Deezer“ klausytojams tris muzikos sąrašus: savaitės pradžiai, viduriui ir pabaigai. Pirmadienį siūlome pradėti stipriai, trečiadienį gaudyti įkvėpimą ir nusiteikti savaitgaliui, o sekmadienį, kai kamuoja galvos skausmas ir vakarykščiai prisiminimai, niekur neskubėti ir mėgautis ramia muzika“,- siūlo „Colours of Bubbles“ vaikinai.

Lietuvių atlikėjų vardas „Deezer“ kviestinių redaktorių sąraše bus įrašytas tarp visame pasaulyje žinomų muzikantų, tokių kaip ispanų dainininkas Enrique Iglesias, indie muzikos legendos „Pixies“, švedų žvaigždė Icona Pop, viena žymiausių Italijos atlikėjų Laura Pausini ar „Papa Roach“ iš JAV. Be jų, savo mėgstama muzika su „Deezer“ vartotojais kviestinio redaktoriaus teisėmis dalijosi ir Brazilijos futbolo žvaigždė Ronaldinho.

„Deezer“ redaktorius Baltijos šalims ir Suomijai Jouni Pesola tikina, kad tai – ne vienkartinis projektas, o jis ir toliau aktyviai bendraus ir bendradarbiaus su Lietuvos muzikos kūrėjais, kad kuo daugiau lietuviškos muzikos būtų pasiūlyta viso pasaulio klausytojams, o lietuviai atlikėjai būtų kviečiami tapti kviestiniais redaktoriais.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Lietuvoje „Deezer“ daugiausia naudojasi telekomunikacijų bendrovės „Tele2“ klientai – jie muzikos gali klausytis nemokėdami už duomenų srautą telefone. Planuojama, kad lietuvių klausomos muzikos sąrašus smarkiai praplės dabar „Tele2“ siūloma galimybė trys mėnesius „Deezer“ naudotis visiškai nemokamai.

„Colours of Bubbles“ sudarytą muzikos sąrašą galite rasti čia: http://dzr.fm/COB_DeezerBy

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top