Iš kelionės po Italiją sugrįžusi dizainerė I. Žitkuvienė: „Dėl gero kadro galima ir numirti!“ (foto)

Mados namų „InŽi“ dizainerė Ingrida Žitkuvienė savo klientėms siūlo ypatingai romantiškas, elegantiškas ir moteriškas sukneles. Norėdama atskleisti jų grožį bei pasisemti įkvėpimo moteris surengė išskirtinę fotosesiją Italijoje. Įspūdingiems ir net kiek ekstremaliems kadrams pozavo ne tik pati Ingrida, bet ir žavioji dainininkė, Egidijaus Dragūno mylimoji Eleonora Sebrova.

„Praėjusią savaitę vykome į pietų Italiją, Kampanijos regioną, Ravèlo miestą. Ten 11 žmonių dirbo prie didelio projekto – prie „InŽi“ mados namų fotosesijos. Tokio tipo fotosesiją dariau jau trečią kartą“, – pasakoja dizainerė Ingrida Žitkuvienė.

Kiekvieną kartą „Inži“ fotosesijoje dalyvauja vis kiti žinomi žmonės. Šįkart kartu su Ingrida į Italiją vyko Eleonora Sebrova ir jos mylimasis Egidijus Dragūnas. „Išsirinkau Eleonorą dėl jos moteriško žavesio, stiprios asmenybės, išskirtinio grožio“, – modelio pasirinkimą argumentuoja dizainerė.

„Ši darbo kelionė davė daug patirties ir paliko neišdildomų įspūdžių. Skirtingai nuo praėjusių kartų, šiemet fotografavausi ir aš pati. Tiesiog norėjosi kitokios patirties. Susipažinau su daug žmonių – vietinių italų. Pamenu, užėjome į vietinę kavinukę, kur italai žaidė biliardą ir kortomis. Vilkėjau vestuvine suknele, tad visi labai norėjo, kad jiems ant kelių prisėsčiau ir nusifotografuočiau“, – juokiasi Ingrida.

Lipome ir ant uolų, fotografavomės ant skardžių, nors be proto bijau aukščio. Ko nepadarysi dėl gero kadro!“ – pasakoja dizainerė.

Ingridai net teko išsimaudyti ledinėje Viduržemio jūroje, nors ten tuo metu buvo vos 10 laipsnių šilumos. „Fotografas lipo į jūrą, o mane apliejo nežmoniško dydžio banga, ėmė tempti į jūrą, o aš juk nemoku plaukti! Tai buvo mirties ar gyvybes klausimas, tačiau išsilaikiau ir štai – aš gyva ir sveika“, – ekstremalius įspūdžius pasakoja I. Žitkuvienė.

„InŽi“ kolekcijos pristatymas – balandžio 2 dieną 20.00 val. tiesiogiai per TV3 Play!















 

Egidijus Dragūnas, Eleonora Sebrova, Ingrida Žitkuvienė, InŽi, mada, sel, stilius, suknelė

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai