Now Reading
Globotinio pusryčiai: žmogaus išduota kalytė ieško namų

Globotinio pusryčiai: žmogaus išduota kalytė ieško namų

Globotinio pusryčiai: žmogaus išduota kalytė ieško namų

Kažkada ji gyveno šiltai ir jaukiai. Sotaus kąsnelio tikrai netrūko. Tik staiga toks gyvenimas išgaravo kaip sapnas. Kodėl? Kur? Nežinia… Atsidūrė ji toli nuo namų, išmesta kaip nereikalingas daiktas. Kaip ji tada bijojo ir verkė… Juk ji tokia mažutė ir pažeidžiama, mylinti žmogų, o turinti galimybę prisiglausti tik prie šaltos metalinės tvoros lauko gale. Juk ji taip bijojo, taip verkė, kad tik kas nenuskriaustų, nepaspirtų, nepastumtų…

Kiek ji taip klaidžiojo – nežinia. Dieną ieškodavo maisto, naktį susigūžusi toli nuo visų graudžiai verkė tol, kol užmigdavo. Maža širdelė jautėsi išduota ir įskaudinta.

Laimei, atsirado neabejingas žmogus, kuris suprato ir užjautė ją, išduotą ir įskaudintą. Pratinosi, jaukinosi, kelis kartus per dieną važiuodavo per visą miestą, kad galėtų pabendrauti, pamaitinti, prijaukinti beveik žmogaus pasitikėjimą praradusį gyvūną. Kantrybė – dorybė. Pavyko!

Šiandien ji jau saugi laikinoje globoje. Tai visai jaunutė, vos vienerių metukų, kalytė. Gražutė, meilutė. Išmaudyta, dehelmintizuota, sterilizuota. Beliko surasti tik pačius geriausius namus. Tokius, kuriuose daugiau niekada neišduos, mylės, globos ir lepins.

Labai laukiame atsakingų ir rūpestingų šeimininkų, kurie suteiktų kalytei nuolatinius namus. Kalytė puikiai sutaria su kitais šuneliais.

Jei rimtai nusprendėt šią gražuolę priglausti, skambinkit: 868611085 Jūratei arba 8616 26266 Vilijai (Vilnius).

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai


 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top