Dizaineris Robertas Kalinkinas pristato „PlayPants“ - intriguojančius ir seksualius džinsus (foto, video)

Šiandien dizainerio studijoje ypatinga diena - į dienos šviesą jis ką tik paleido projektą, kurtą ilgiau nei metus. „PlayPants“ - tai Robert Kalinkin mados namų džinsai-bestseleriai su viena ypatinga detale - iš vidaus užtrauktuku atsegamomis priekinėmis kišenėmis.

„PlayPants“ bus galima įsigyti tik per „Kickstarter“ platformą, kuri pasiekiama ir lietuviams. „Kickstarter“ suteikia galimybę pasauliui pristatyti ir finansuoti netikėčiausius kūrybinius projektus - jei idėja žmonėms patinka, tūkstančiai jos fanų išreiškia savo palaikymą įsigydami siūlomą produktą.

„Visų pirma tai yra išskirtinės kokybės džinsai, o kišenių sprendimas yra tik papildoma detalė, kuri pralinksmina jų turėtojus”, - pabrėžia dizaineris. Šiuos unisex tipo džinsus R. Kalinkinas sukūrė prieš penkerius metus - tai buvo pirmasis jo kaip dizainerio gaminys ir nuo to laiko tapo bene populiariausia mados namų preke, aiškiai atpažįstama iš dvigubos auksinių sagų eilės. Įprastą džinsų porą Lietuvoje turi ir ne vienas žinomas žmogus - Vytautas Rumšas Jaunesnysis, vokalistas Justinas Jarutis, muzikantas Leonas Somovas, laidų vedėja Gabrielė Martirosianaitė, plaukų stilistas Valerijus Gigevičius, modelis Jonas Stankevičius ir kt.









„PlayPants“ yra pagamintos iš aukščiausios kokybės džinso iš Kanados, o kiekviena pora yra pabaigiama gaminti rankomis. Keli procentai elastano užtikrina idealų prigludimą ir „slim-fit“ prigludimą, o tamsi, šiek tiek sendinto džinso spalva - dizainerio duoklė klasikai. Iš išorės šie džinsai niekuo nesiskiria nuo kitų, tad apie slaptą patobulinimą žinos tik jų savininkas. Užtrauktukai įsiūti taip, kad juos būtų lengva atsegti ir užsegti viena ranka.

Minios finansavimas (angl. „Crowdfunding“) yra ypatingai aktuali finansavimo forma - tai yra tiesioginė žmonių palaikymo išraiška ir suteikia galimybę sukurti ne tik inovatyvų produktą, bet ir paklausą jam. „PlayPants“ mūsų žiniomis yra vieninteliai pasaulyje tokie dizainerio kurti džinsai - tad su šios idėjos fanų palaikymu norime paversti „PlayPants“ realybe“, - šypsodamasi priduria R. Kalinkino mados namų vadovė Indrė Viltrakytė.

„PlayPants“ kampanijos metu per „Kickstarter“ platformą galima įsigyti ne tik pačius džinsus, kurie kainuos tiek pat, kiek įprasti „Robert Kalinkin“ džinsai, bet ir kitų variancijų - nuo ypatingo atviruko už vos 1 svarą iki individualiai pasiūtų džinsų su viso gyvenimo garantija.

„Mūsų „Kickstater“ kampanija truks 30 dienų ir per jas tikimės pristatyti „PlayPants“ne tik Lietuvai, bet ir visam pasauliui. „PlayPants“ dali būti daug kas - dozė humoro, ideali dovana mylimajam, tiesiog džinsai, kuriuos malonu nešioti. Tad įvertinkite patys - dabar mums svarbus kiekvieno palaikymas“, - priduria R. Kalinkinas.

„PlayPants“ kampaniją ir specialų video galite pamatyti čia:

drabužiai, džinsai, mada, PlayPants, Robertas Kalinkinas

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai