Natalija Bunkė norėtų tapti aktore. Norėtumėt ir Jūs?

Į TV3 eterį sugrįžęs pirmasis lietuviškas komiškas medicinos serialas „Rezidentai“ prie TV ekranų subūrė didelę auditoriją. Pirmadieniais–ketvirtadieniais 21:00 val. rodomas serialas žiūrovus masina ne tik kurioziškomis, iki ašarų juokingomis situacijomis bei profesionaliu aktorių būriu, bet ir įvairius vaidmenis atliekančiomis kviestinėmis žvaigždėmis. Seriale vaidino N. Bunkė, V. Blekaitis, G. Šapiro-Bilas, K. Stungytė ir daug kitų.

Į nuostabų „Rezidentų“ komandos būrį TV3 televizija taip pat nusprendė pakviesti ir serialo gerbėjus, suteikti jiems išskirtinę galimybę visiškai iš arti pamatyti serialo kūrimo virtuvę. Jau nuo šiandien skelbiamas konkursas „Tapk „Rezidentų“ žvaigžde!“ kviečia TV3 žiūrovus pasinerti į smagią avantiūrą ir laimėti pagrindinį prizą – kvietimą nusifilmuoti „Rezidentuose“!

Galimybė pabandyti pabūti aktoriumi iš tiesų įkvepia. Tai gali patvirtinti ir garsiausios pramogų pasaulio žvaigždės. Apie puikią patirtį serialo filmavimo aikštelėje papasakojo pirmosios serijos kviestinė žvaigždė – Natalija Bunkė. Žaviajai dainininkei teko ne tik garbė būti pirmąja, jos vaidmuo – neeilinis, drąsus ir labai pikantiškas. Natalijai teko nusimesti chalatą ir likti su Ievos kostiumu prieš aktorių M. Čižauską. Tiesa, iš tiesų moteriai nusirenginėti nereikėjo, o kaip sukuriamas toks vaizdas – kūrybinė paslaptis.

Ar patiko Natalijai vieną dieną pabūti aktore? Ar ji norėtų dar vaidinti? „Aktoriaus profesija tikrai nėra lengva. Žmogus per televizorių išvysta vaizdą, prie kurio dirba daugelis žmonių – nuo vizažisto iki montažo režisieriaus. Gali pasirodyti, kad tas vaizdas – labai greitai ir paprastai nufilmuotas, tačiau tai netiesa. Labai daug žmonių dirba prie kiekvienos scenos“, – pasakoja dainininkė.

„Tiesa, kad ir koks sunkus ir sudėtingas tas darbas, aš tikrai norėčiau vėl išbandyti savo jėgas. Su mielu noru sutikčiau vaidinti kino filme“, – atvirauja Natalija.

Žiūrimiausia televizija TV3 ir prodiuserių kompanija „Videometra“ serialo žiūrovams suteikia unikalią galimybę dalyvauti žaidime, kurio nugalėtojas taps kviestine „Rezidentų“ žvaigžde!

Konkurse gali dalyvauti visi vyrai ir moterys, sulaukę pilnametystės. Reikia vieną minutę pasifilmuoti mobiliuoju telefonu, atliekant vieną iš trijų siūlomų užduočių:

  • suvaidinti galvos skausmą po audringo vakarėlio;
  • suvaidinti pacientą/-ę, be galo įsimylėjusį/-ią vieną iš rezidenčių/-ų;
  • suvaidinti, kad ką tik sužinojai, jog sergi itin sunkia ir reta liga, kuria serga tik 5 žmonės pasaulyje.
Vaizdo įrašą reikia įdėti į portalą www.žinios.lt ir užpildyti dalyvio anketą.

Išradingiausiam vaizdo įrašo kūrėjui bus suteikta proga suvaidinti seriale „Rezidentai“ ir prisijungti prie kviestinių žvaigždžių būrio. Išsamias konkurso taisykles rasite portale http://www.zinios.lt/rezidentai

aktorystė, Natalija Bunkė, Rezidentai

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai