Now Reading
Populiariausių sostinės restoranų TOP10

Populiariausių sostinės restoranų TOP10

Populiariausių sostinės restoranų TOP10

Praėjo pusė metų nuo paskutinio iVilnius.lt skelbto populiariausių restoranų šimtuko. Regis, laiko praėjo nedaug, tačiau reitinge gausu pokyčių: keletas restoranų, neatlaikę konkurencinės kovos, iškrito iš šimtuko, gausu ir debiutantų reitinge, daug kritimų ir pakilimų.

Reitingo viršūnėje antrąkart iš eilės puikuojasi „Bistro 1 dublis“, kurio lankytojai iki šiol negaili liaupsių ir teigiamų atsiliepimų. Restoranas „Shakespeare“ ne tik sugebėjo įšokti į dešimtuką, bet taip pat išplėšė antrąją vietą iš restorano „Bistro 18“, kuris atsidūrė trečioje vietoje.

Verta paminėti, jog dalis restoranų panaikino galimybę juos vertinti Facebook paskyroje. Akivaizdu, jog šio reitingo nebuvimas, kai kurios restoranus nubloškė į reitingo paribį. Tenka tik apgailestauti, jog buvo priimtas toks sprendimas iš jų pusės ir nesinori tikėti, jog pasipylę neigiami atsiliepimai apie kai kuriuos restoranus lėmė tokį sprendimą. Priminsime, jog patį reitingo balą sudaro koeficientiniai įverčiai iš „TripAdvisor“, „FourSquare“ ir „Facebook“ socialinių erdvių. Kitame reitinge jau bus įskaičiuotas ivilnius.lt įvertis, kurį palieka portalo lankytojai vertindami restoranus.

Žemiau pateikiamas pirmųjų dešimties restoranų sąrašas, o visą Vilniaus restoranų 100-uką galite rasti www.ivilnius.lt tinklalapyje. Taip pat ten galima rasti ir anksčiau skelbtus reitingus.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Restoranų TOP 10

1. Bistro 1 dublis
2. Shakespeare
3. Bistro 18
4. Boff Steakhouse
5. Bunte Gans
6. Lauro lapas
7. Time
8. Saint Germain
9. René
10. Sofa de Pancho

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top