Now Reading
Žymių aktorių apsipirkinėjimo įpročiai (video)

Žymių aktorių apsipirkinėjimo įpročiai (video)

Žymių aktorių apsipirkinėjimo įpročiai (video)

Trys talentingos, žavios ir kartu labai skirtingos aktorės Eglė Jackaitė, Karina Stungytė ir Aušra Štukytė suvienijo jėgas, kad sukurtų nuotaikingą, išpardavimų besivaikančių moterų portretą. Prekybos ir laisvalaikio centro „Mega“ reklamoje nusifilmavusios moterys sakė, kad ir realiame gyvenime puikiai jaučiasi prekybos centruose, o Aušra Štukytė sutiktų čia net gyventi.

„Vaikščioti po parduotuves galėčiau nuo ryto iki vakaro ir taip septynias dienas per savaitę – man tai didžiulė pramoga. Esu ta tipinė šarka, kurios dėmesį patraukia viskas, kas blizga. Tiesiog dievinu papuošalus, man jų niekada nebūna per daug. Artimiausi draugai jau žino, kad man geriau nedovanoti bižuterijos – esu jai alergiška, bet mielai dabinuosi brangiaisiais metalais“, – gudriai šypsosi teatro ir televizijos aktorė Aušra Štukytė, įkūnijusi vaidmenis tokiuose kino filmuose kaip „Aistros kvapas“, „Zero 2“, seriale „Moterys meluoja geriau“ ir daugybėje kitų.

Kita aktorė, serialo „Pasmerkti 3“ žvaigždė Karina Stungytė, kruopščiai planuoja ne tik savo pirkinius, bet ir lankytinų parduotuvių maršrutą. Jis, anot aktorės, kas kartą turi būti vis kitoks. „Esu be galo smalsi, man vis knieti ką naujo pamatyti, išbandyti, padaryti kitaip. Vienas iš dalykų, kuriam jau kuris laikas esu ištikima – tai vilnoniai ir kašmyriniai oversize megztiniai. Nors jų šiuo metu mano spintoje kabo bent dešimt, kas kartą eidama apsipirkti įsigyju po naują. Tai lyg manija!“ – juokiasi K. Stungytė.

K. Stungytė nurodė koks drabužis nė už ką neatsidurtų jos pirkinių krepšelyje. „Niekada nepirkčiau palaidinės ar suknelės gilia iškirpte, nemėgstu tokių. Man gražu pažiūrėti ant kitų moterų ir merginų, bet pati tikrai tokių niekada nenešiojau ir nenešiosiu“, – atviravo ji.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Aktorė bei dėstytoja Eglė Jackaitė taupo savo laiką ir mėgsta apsipirkti greitai. „Dažniausiai apsiperku keliaudama, o Lietuvoje paprastai renkuosi didelius prekybos centrus, nes čia lengva atrasti tinkantį ir patinkantį drabužį. Dieną mėgstu atrodyti paprastai ir patogiai, todėl renkuosi lygiapadžius batus, džinsus, medvilnines palaidines ar megztukus – šie drabužiai dažniausiai ir atsiduria mano pirkinių krepšelyje. Vakarinių suknelių įsigyju retai, nes įvairiems renginiams mane paprastai puošia draugėmis tapusios dizainerės. O štai aptysusių kelnių niekada nesirinkčiau, man toks rūbas tiesiog nepatinka“, – sako E. Jackaitė, dažniausiai apsipirkinėjanti ne viena.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top