Erica Jennings pristatė žiemos drabužių kolekciją visai šeimai

Dainininkė Erica Jennings puikiai žinoma ne tik dėl savo stipraus balso, bet ir dėl puikaus skonio bei stiliaus pojūčio, tad pasiryžimas sukurti drabužių kolekciją žavios moters gerbėjų neturėtų stebinti.

Atėjus šaltajam sezonui Erica pristato savo antrąją kartu su „Happeak“ drabužių kolekciją, kurios kūrybos procese dalyvavo nuo pat pradžios iki pabaigos. Kolekcija pavadinimu „School run“ (tiksliausiai išversti galima būtų - „rytinė skuba“) prekyboje pasirodo irgi šiandien.





„Rinkau medžiagas, spalvas, dirbau su konstruktorėmis, organizavau fotosesiją su savo drauge fotografe Marla Singer pati ir esu be galo dėkinga „Happeak“ už pasitikėjimą priimant sprendimus“, - sako E. Jennings.

Kolekcija yra sukurta visai šeimai ir pagal asmeninius Ericos ir jos šeimos poreikius: „Tikiu, kad tai yra ne tik mūsų poreikiai, o visų jaunų šeimų, kurios turi mažus aktyvius vaikus“, - priduria antrą kartą dizainerės amplua save išbandžiusi atlikėja.

Kolekcijos spalvos taip pat yra pagal Ericos ir jos vyro Jurgio Didžiulio drabužinių turinį - tai dažniausiai pasitaikančios spalvos jų aprangoje, kurias jie derina jau daug metų.




Erica pripažįsta, kad kurti vyriškus drabužius jai buvo sudėtingiausia, tame ji turi mažiausiai asmeninės patirties: „Tik mano nuostabaus ir kantraus vyro patarimų dėka susidorojau su šia užduotimi - visad mėgstu eiti iki galo ir darbą atlikti gerai. Iš esmės esu perfekcionistė“.

Ericos Jennings žiemos kolekcijos drabužiai yra pirmiausia praktiški, bet kartu ir elegantiški. Juos užsidėjusi jauna aktyvi mama jaučiasi puikiai ir nesuka galvos, kad kažką reiktų patobulinti ar kažkas ne savo vietoje. Jie tinkami ryte praleisti laiką su vaikais ir nepersirengus perpiet gerai atrodyti ir susitikimų metu.

Ericos Jennings žiemos drabužių kolekcija visai šeimai, šilta ir jauki, parduotuves pasiekia jau šiandien: „Šįkart savo kūrybines mintis atidaviau į vilnos rankas“, - pabaigai priduria Erica.

drabužiai, Erica Jennings, Happeak, mada, stilius

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai