Now Reading
Lapkričio mėnesio horoskopas 12-ai Zodiako ženklų

Lapkričio mėnesio horoskopas 12-ai Zodiako ženklų

Lapkričio mėnesio horoskopas 12-ai Zodiako ženklų

Gražina Vasiliauskienė
Alfa.lt

Rudens pabaiga bus sudėtingas etapas dagumai Zodiako ženklų. Seniai pradėtų ilgalaikių projektų vykdymas sulėtės dėl atsiradusių netikėtų sunkumų. Žmonėms labiau nei bet kada bus būdingas polinkis kapstytis savo viduje. Sustoti, pamąstyti ir išsiaiškinti, kas svarbiausia, pravers visiems.

Lapkričio mėnesį nerekomenduojama pradėti darbų, kurie susiję su būsto įrengimu. Nepalankus metas stambioms investicijoms ir piniginėms manipuliacijoms – per didelė rizika nukentėti. Nepatartina priimti jokių abejotinų pasiūlymų ar sudaryti rizikingų sutarčių.

AVINAS
(03.21–04.20)

Lapkričio mėnesį Avinui bus būdinga nerami savijauta. Jis jaudinsis ir nervinsis praktiškai dėl kiekvieno menkniekio. Visi jausmai taip smarkiai paaštrės, kad bus sunku tai nuslėpti nuo aplinkinių. Avinas ims bijoti, kad neiškiltų aikštėn jo didžiausios paslaptys, todėl jo elgesys kitiems kartais atrodys keistas ir nepaaiškinamas. Avinas bus linkęs į neapgalvotus spontaniškus sprendimus ir veiksmus, kas dar labiau apsunkins ir taip sudėtingą jo situaciją.

Avino padėtis visuomenėje pablogės, nes žmonės nepritariamai reaguos į kai kuriuos jo veiksmus. Protingiausia Avinui būtų lapkričio mėnesį padaryti pauzę, daugiau ilsėtis ar net išeiti atostogų. Jeigu atitrūkti nuo darbų neįmanoma, tai bent reikia maksimaliai sulėtinti tempą, tada jis galės išvengti nemalonumų.

Tik įsigilinęs į save ir išsiaiškinęs savo jausmus, jis galės pajusti pagrindą po kojomis ir nurimti. Nustojęs nervintis ir blaškytis, Avinas sugebės susikoncentruoti į svarbiausius dalykus ir net pasiekti nemažų laimėjimų darbe. Svarbiausia jam bus klausytis savo širdies. Palaikymo ir pagalbos jis gali tikėtis iš artimųjų.

JAUTIS
(04.21–05.20)

Jaučiui labai svarbu įsidėmėti, kad 2014 metų lapkričio mėnesį priimdamas bet kokį sprendimą jis turi vadovautis tik savo širdies balsu ir jokiu būdu nesiklausyti, ką patarinės kiti žmonės. Bandymai išspręsti problemas racionaliais būdais jokių gerų rezultatų neduos. Ir nereikia bandyti, nes intuicija Jaučiui aiškiai pasakys, ką ir kaip geriausia daryti, kaip pasielgti vienu ar kitu atveju.

udens pabaiga Jaučiui bus palanki dalykiniams pokalbiams, deryboms ir visuomeniniams ryšiams užmegzti. Jaučiui netrūks žavesio, todėl jis be vargo galės pritraukti reikalingus žmones ir įtikinamai dėstyti savo mintis. Išryškės jo organizaciniai ir koordinaciniai sugebėjimai. Svarbiausia, kad visi projektai, kurių imsis Jautis, turi būti iš anksto gerai suplanuoti ir apmąstyti, tada jam pavyks pasiekti gerų rezultatų.

Santykiai šeimoje bus palyginti geri. Jautis visada galės tikėtis artimųjų pagalbos ir jausti tvirtą užnugarį.

DVYNIAI
(05.21–06.21)

2014 metų rudens pabaiga Dvyniams bus sudėtinga. Jie praras pasitikėjimą savo jėgomis ir galimybėmis. Pagrindas ims slysti po jų kojomis. Patiems Dvyniams sunkiai seksis suprasti, kas su jais darosi. Jiems prireiks nemažai laiko ir jėgų, kol susigaudys, kas aplink juos vyksta, ir pradės ieškoti išeities.

Nepaisant to, profesinės veiklos srityje jiems seksis visai neblogai. Svarbiausia jiems bus atkakliai triūsti, neužsifiksuoti į smulkias nesėkmes ir pasikliauti sėkme. Darbe pasiekti laimėjimai padės Dvyniams atgauti pasitikėjimą savimi ir pradėti veikti užtikrintai.

Žvaigždės rekomenduoja Dvyniams skirti ypač daug dėmesio tiems darbams, kurie buvo pradėti anksčiau, užmesti ar dėl kokių nors kitų priežasčių nebaigti iki šiol. Šiuos darbus riekia būtinai kaip nors užbaigti. Atsikratę susikaupusios neįvykdytų įsipareigojimų naštos, Dvyniai pagaliau galės laisvai atsikvėpti ir imti siekti naujų tikslų. Jų gyvenime įvyks atsinaujinimas, pagerės materialinė padėtis, atsiras palankių karjeros galimybių.

Šeimyninių santykių srityje Dvynių padėtis bus nepavydėtina. Artimieji ims reikšti nepasitenkinimą dėl įvairiausių smulkmenų. Dėl kiekvieno menkniekio galės kilti nesusipratimų ir barnių.

VĖŽYS
(06.22–07.22)

Vėžiui lapkričio mėnuo bus sėkmingas periodas. Jam seksis visose gyvenimo srityse. Asmeniniai laimėjimai nuteiks entuziastingai. Vėžiui nuolat šaus į galvą vis naujų gerų idėjų ir planų. Jis veiks ryžtingai ir atkakliai, stengdamasis kuo greičiau įgyvendinti visus savo sumanymus. Deja, dėl tokios daugybės idėjų ir blaškymosi tarp įvairių siekių jam gali nepavykti pasiekti reikšmingų rezultatų, todėl Vėžiui patartina labai kruopščiai pasirinkti tai, kas jam svarbiausia, ir nukreipti į tai savo energiją.

Finansinės problemos lapkričio mėnesį Vėžio nekankins. Jo materialinė padėtis išliks stabili, nes jo gaunamos pajamos bus reguliarios. Nepaisant to, per daug atsipalaiduoti ir beprasmiškai švaistyti pinigų neverta. Neapsvarstyti pirkiniai ir nereikalingos išlaidos nesuteiks nei malonumo, nei naudos. Geriau pasaugoti savo santaupas prasmingesniems dalykams.

Meilės fronte Vėžiui viskas klostysis sėkmingai. Jis bus nusiteikęs optimistiškai ir pelnys priešingos lyties palankumą ir dėmesį. Vienišiams bus didelė tikimybė įsimylėti.

LIŪTAS
(07.23–08.23)

2014 metų lapkritį Liūtas bus kupinas ryžto ir jėgų. Ir gerai, nes jam teks paplušėti, skirti energijos įvairioms savo gyvenimo sferoms. Bet Liūtas tam pasirengęs ir pasitiki savo jėgomis. Jis sugebės ryžtingai priimti svarbius sprendimus. Mėnesio pradžioje jam bus labai svarbu užbaigti anksčiau pradėtus darbus, kitaip jie prislėgs jį ir trukdys judėti į priekį. Kai nebeliks slegiančių neįvykdytų įsipareigojimų, Liūtui ims šypsotis sėkmė kiekviename žingsnyje. Kliūčių nebeliks, kolegos ims vertinti jo nuomonę, net ir konkurentų sumažės.

Visas Liūto pastangas pastebės ir tinkamai įvertins viršininkai. Jis turės šansą pagerinti savo padėtį darbe arba pasilypėti karjeros laiptais.

Vedusių Liūtų šeimoje vyraus santarvė ir ramybė. Santykiai su partneriu bus šilti kaip niekada, atsiras daugiau pasitikėjimo. O vieniši šio ženklo atstovai aktyviai ieškos gyvenimo draugo.

MERGELĖ
(08.24–09.23)

Rudens pabaigoje Mergelė stipriai jaus gyvybinės energijos sumažėjimą ir jėgų trūkumą. Nėra ko stebėtis, juk praeitais mėnesiais ji atkakliai kūrė planus, svarstė naujas idėjas, kaip pagerinti savo gyvenimą, ir stengėsi jas realizuoti. Nors ir pavargusi, tačiau darbščioji Mergelė dar galės suimti save į rankas ir nemažai pasiekti. Kiekvienas laimėjimas jai suteiks naujų jėgų ir entuziazmo, todėl į mėnesio pabaigą jos reikalai ims klostytis puikiai.

Pagrindinį dėmesį Mergelei reikėtų skirti savo materialinei padėčiai, kuri dabar yra gerokai suprastėjusi, pagerinti. Gerokai pasukusi galvą, ji galėtų surasti papildomų pajamų šaltinį ir pataisyti savo finansinę situaciją. Tada sustiprėtų jos pasitikėjimas savimi ir ji galėtų pereiti prie ryžtingesnių veiksmų, kurie padėtų pagerinti jos socialinę padėtį ir atnešti pripažinimą.

Atmosfera šeimoje bus gera. Namuose jos nelaukia jokie netikėti sukrėtimai. Šeimos nariai apgaubs Mergelę dėmesiu ir rūpesčiu. O vienišai Mergelei susirasti sau antrąją pusę žvarbų lapkritį bus mažai šansų.

SVARSTYKLĖS
(09.24–10.23)

Lapkričio mėnesį Svarstyklėms seksis darbe. Joms pagaliau pavyks pasiekti gerų laimėjimų ir pelnyti pripažinimą. Svarstyklės suvoks, ką jos iš tikrųjų sugeba, ir nukreips visas savo jėgas į tą sritį, atsisakydamos dalykų, kurie joms nėra svarbūs ir negali duoti naudos, tik yra primesti kitų.

Lapkričio mėnesį Svarstyklės gali drąsiai svarstyti naujus ilgalaikius projektus, sudaryti naudingas sutartis. Rizika, kad kažkas gali nepavykti, bus minimali. Rudens pabaigoje šis ženklas turės puikią progą sustiprinti savo autoritetą kolektyve, įsigyti bendraminčių ir sulaukti kolegų palaikymo. Valdžios dėmesio joms taip pat netrūks, todėl pasitaikys palankių galimybių pagerinti savo socialinę padėtį. Lapkričio mėnesį joms apskritai viskas seksis geriau nei spalį. Sumažės kliūčių kelyje, lengviau seksis užbaigti iki galo pradėtus darbus. Šio mėnesio laimėjimai pakoreguos ateities gyvenimo planus.

Nepaisant didelio užimtumo darbe, Svarstyklėms nederėtų pamiršti savo įsipareigojimų šeimai ir draugams. Į šeimoje kylančius nesusipratimus reikia reaguoti ramiai ir pasistengti problemas išspręsti iškart, kad jos neimtų kauptis ir nenuodytų gyvenimo. Artimieji teigiamai reaguos į jų pastangas išsaugoti ramybę ir užglaistyti kylančius konfliktus.

Vienišoms Svarstyklės lapkritis nebus labai sėkmingas mėnuo gyvenimo draugo paieškoms.

SKORPIONAS
(10.24–11.22)

Lapkričio mėnesį Skorpionui baigsis sąstingio periodas. Prasidės permainos visose jo gyvenimo sferose. Žvaigždės kol kas jam žada tik teigiamus pokyčius, tačiau jie bus reikšmingi.

Profesinės veiklos srityje Skorpiono laukia sėkmė. Visi sumanymai, kuriuos atkakliai imsis įgyvendinti Skorpionas, pavyks. Žinoma, kad pasiektų gerų rezultatų, jam teks smarkiai paplušėti ir įveikti iškilusius sunkumus, ištaisyti savo klaidas, kurios šiek tiek sulėtins judėjimą pirmyn. Tačiau Skorpionui pavyks viską įveikti ir žengti reikšmingą karjeros žingsnį.

Meilės santykių srityje Skorpiono laukia permainos, susijusios su jo visuomeninio statuso pasikeitimu. Tai gali būti ir išsiskyrimas, ir vedybos, ir nauja meilė. Skorpionui kils pavojingas noras išsiaiškinti, ką išrinktasis jaučia jam. Jis pasidarys priekabus, nepatiklus, ims priekaištauti dėl menkniekių, sustiprės jo savininkiškumo jausmas. Tik labai mylintis žmogus galės iškęsti jo nepasitikėjimą ir įtarimus.

ŠAULYS
(11.23–12.21)

Rudens pabaigoje Šaulys pajus jėgų antplūdį ir bus pasirengęs aktyviems veiksmams visuose savo frontuose. Jis jau seniai puoselėjo įvairius planus, bet vis negalėdavo prisiruošti juos įgyvendinti. Dabar atėjo tinkamas laikas proveržiui jo veikloje. Visas abejones, kurios kankino ilgą laiką, teks atmesti. Šauliui nereikės spartinti įvykių, nes ir taip viskas rutuliosis gana greitai.

Profesinėje veikloje, bent lapkričio pradžioje, didelių pokyčių nenumatoma. Šauliui patartina nuo pat pirmųjų mėnesio dienų užsiimti anksčiau padarytų klaidų taisymu ir pasistengti sureguliuoti pašlijusius santykius su kai kuriais bendradarbiais. Jam reikėtų atsiprašyti tų, kurie jaučiasi jo įžeisti, net tuo atveju, kai jis pats nesijaučia dėl to kaltas. Tik geri santykiai su kolegomis ir padarytos išvados padės Šauliui pagerinti savo padėtį darbe ir sustiprinti autoritetą.

Meilės santykių srityje Šaulio laukia netikėtai sustiprėjęs potraukis savo išrinktajam. Abu partneriai stengsis įtikti vienas kitam, negailės dėmesio ir rūpesčio, todėl jų laukia gana gražus darnių santykių etapas. Vienišo Šaulio širdyje įsižiebs kibirkštėlė.

OŽIARAGIS
(12.22–01.20)

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Lapkričio mėnesį dauguma problemų, su kuriomis buvo susidūręs Ožiaragis anksčiau, arba pačios išsispręs, arba neteks aktualumo, todėl jis galės lengviau atsikvėpti.

Ožiaragiui pavyks išsiveržti iš nuolatinės sociumo kontrolės ir pradėti veikti savarankiškai pagal tas taisykles, kurias jis pats sau nusistatys. Žinoma, tokiu atveju daug ką reikės pradėti nuo nulio, bet Ožiaragis pasitiki savo jėgomis ir sugebėjimais. Jis pasirengęs sunkiai triūsti, kad pasiektų pageidaujamų rezultatų.

Lapkričio mėnesį Ožiaragiui ypač gerai seksis visi darbai, susiję su labdara ir pagalba kitiems žmonėms. Jo paties pastangos siekti materialinės gerovės nueis į antrą planą. Visos mintys suksis apie tai, ką gero galėtų padaryti dėl artimųjų, draugų ir pažįstamų. Jis peržiūrės savo vertybes.

Geraširdiškas nusiteikimas ir kilnumas skatins Ožiaragį daugiau dėmesio skirti savo partneriui, būti jam atlaidesniam ir supratingesniam, todėl jų santykiai taps darnesni.

Vienišam Ožiaragiui patartina skirti daugiau dėmesio draugystei, nes tik iš draugystės gali išsivystyti ilgalaikiai santykiai.

VANDENIS
(01.21–02.19)

Lapkričio mėnuo Vandeniui bus palankus ilgalaikiams planams kurti, nes jo sumanumas ir įžvalgumas nepaprastai sustiprės. Jam būtina atsikratyti visų abejonių, kurios kankino praeitą mėnesį. Vandeniui reikia išanalizuoti savo jausmus ir išsiaiškinti, ko konkrečiai jis trokšta ir ko turėtų siekti. Po to jis galės drąsiai parengti strategiją užsibrėžtiems tikslams siekti ir imtis darbo.

Profesinės veiklos srityje Vandeniui teks aktyviai pakovoti dėl savo vietos po saule. Jam dabar netinkamas laikas sėdėti kitų šešėlyje ir nutylėti slepiant iškilusias problemas. Būtent šį mėnesį jis galės pasiekti nepaprastų laimėjimų darbe ir pelnyti pripažinimą. Energingumas, entuziazmas ir aktyvi veikla jam padės prasimušti.

Vandenio nuotaika lapkričio mėnesį nuolat keisis, bus tai bloga, tai gera, todėl santykiai šeimoje bus įtempti. Jam būtina stengtis būti santūresniam ir kantresniam, atlaidžiau elgtis su šeimos nariais, tik taip galima išvengti smarkių konfliktų, kurių pasekmės gali užsitęsti ir būti pragaištingos.

ŽUVYS
(02.20–03.20)

Žuvims 2014 metų lapkričio mėnuo bus sėkmingas periodas. Jos bus optimistiškai nusiteikusios, visi darbai tiesiog tirps jų rankose, bet finansiniai klausimai, nors ir atsitrauks į antrą planą, vis tiek neduos joms ramybės. Lapkričio mėnesį Žuvų laukia daugybė reikšmingų susitikimų – ir su senais draugais, ir su naujais pažįstamais, kurie ateityje gali būti labai joms naudingi.

Kad ištaisytų savo pašlijusią materialinę padėtį, Žuvims teks uoliai paplušėti. Darbščios ir atkaklios Žuvys nepabūgs sunkumų ir susidoros su milžiniška darbų apimtimi, nors jėgų viskam gali pritrūkti. Todėl Žuvims darbų įkarštyje svarbu nepamiršti savo sveikatos ir pasirūpinti reguliariu poilsiu. Jų pastangos darbe neliks nepastebėtos kolegų ir vyresnybės.

Atmosfera šeimoje bus rami, be didelių sukrėtimų. Partneris susitaikys su Žuvų nustatytomis taisyklėmis ir neprieštaraus joms. Sutuoktinių santykiai taps glaudesni, atsiras daugiau pasitikėjimo. Lapkritis bus tinkamas metas atvirai išsikalbėti apie susikaupusias problemas.

Vienišoms Žuvims patartina išplaukti į plačius vandenis, tai yra kuo dažniau lankytis įvairiuose renginiuose, žmonių susibūrimo vietose, kur jos turės galimybių užmegzti įdomių pažinčių.
 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top