Now Reading
Beveik normalu: paauglės gyvenimas su liūtu (foto)

Beveik normalu: paauglės gyvenimas su liūtu (foto)

Beveik normalu: paauglės gyvenimas su liūtu (foto)

Laikas.lt

Aktorės Melanie Griffith paauglystė daugeliui gali atrodyti lyg pasaka. Ne, mergaitė nesivažinėjo vienaragiais kinkytomis karietomis, o tiesiog… augo namuose drauge su liūtu. Tiksliau – liūte, kuri buvo jos naminis gyvūnėlis.

1971 m. Melanie mama aktorė Tippi Hedren ir patėvis režisierius Noelis Marshallas, grįžę iš kelionės po Afriką, sumanė sukurti filmą apie didžiąsias kates. Dėl filmo sėkmės buvo ryžtasi vieną iš riaumojančių gražuolių įsileisti į savo namus. Taip liūtė Neil tapo geriausia Melanie draugė. Jos leisdavo dienas namuose Kalifornijoje. Gal tai vienas iš būdų, padedantis nulaikyti paauglį namuose? Ypač, jei leidi jam miegoti vienoje lovoje su liūtu.

See Also
9 paprasti patarimai

Melanie mama vėliau įsteigė „Riaumojantį fondą“ ir viešai visiems įrodinėjo, kad laukiniai, plėšrūs gyvūnai gali gyventi namuose nekeldami aplinkiniams jokio pavojaus. Tačiau vėliau įvyko nelaimė, filmuojant juostą „Roar“ Melanie buvo užpulta liūtės, kuri sužalojo mergaitei veidą. Filmas pasirodė 1981 metais. Jame nusifilmavo visa šeima, jo statymas truko net 11 metų. Vėliau, 1985 m., apie šį procesą pasirodė Tippi Hedren knyga „Cats of Shambala“.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top