Now Reading
Veido bikinis – populiarumo viršūnėje (foto)

Veido bikinis – populiarumo viršūnėje (foto)

Veido bikinis - populiarumo viršūnėje (foto)

Lietuvoje praėjusi vasara buvo itin karšta, Kinija ne išimtis. Viename tolimųjų rytų miestų gyvenančios moterys atrado originalų būdą kaip apsisaugoti nuo karštų saulės spindulių – ėmė dėvėti keistus veido apdangalus. Anot moterų – jei padeda išlaikyti odos baltumą ir apsaugo nuo kenksmingų saulės spindulių.

Kas čia žino, galbūt moteriškių įkvėpėjas buvo pats žmogus voras. Žinoma, netrūko ir kančių replikų šia tema. Todėl nieko keisto, kad įmantrūs apdangalai praminti „veido bikiniais“. Pirmą kartą jį ant galvos užsitempė vidutinio amžiaus moteris, kaip praktišką maudymosi kostiumo detalę, apsaugančią nuo saulės spindulių. Netrukus šia idėja suskubo pasinaudoti ir kitos.

 „Veido bikinis“ iš vyresnio amžiaus moterų aksesuaro tapo beveik aukštosios mados ikona ir tai sukėlė daugybės interneto vartotojų pašaipą. Per dvi dienas apie „veido bikinį“ pasirodė virš 12 mln. įrašų viename Kinijos socialinių tinklų. „Kinijos senutės dabar yra mados pasaulio centre“, – rašė vienas internautas. Kinės savo odą nuo saulės spindulių saugo kūrybingiausiais būdais. Be „veido bikinio“, kinai naudoja ultravioletinių spindulių nepraleidžiančius skėčius, kurie gali būti pritvirtinti prie dviračių rankenų.  Kinijos televizijose mirga magiškų odą balinančių kremų reklamos. Čia blyški odos spalva yra grožio idealas.  

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top