Now Reading
Kino teatras „Pasaka“ vėl didins senjorų užimtumą

Kino teatras „Pasaka“ vėl didins senjorų užimtumą

Kino teatras „Pasaka“ vėl didins senjorų užimtumą

Laikas.lt

Jau penktus metus iš eilės Vilniaus senamiestyje įsikūręs kino teatras „Pasaka“ pensinio amžiaus žmonėms siūlo pramogą, kuri padeda senjorams socializuotis tarpusavyje ir įgyti hobi domėtis kinu. Kiekvieną ketvirtadienį programoje „Senjorų arbatėlė“ jiems bus rodomi geriausi „Pasakos“ repertuaro filmai. 

„Šis projektas susilaukė nemažo pasisekimo, nes tai yra to amžiaus žmonės, kuriems reikia bendravimo, reikia veiklos ir jie nori įdomiai leisti laisvalaikį. Filmų žiūrėjimas kino teatre senjorams yra labai priimtinas, nes čia ir didelis vaizdas, ir geras garsas leidžia jiems mėgautis kinu. Jie ir patys pripažino, kad dėl regėjimo ne visi dar beturi galimybių skaityti knygas, o tokia kultūrinė veikla kaip teatras ar kinas ne visada būna įkandama finansiškai. Todėl labai tikime, kad Vilniaus senjorams mūsų projektas bus naudingas ir įdomus“, – sakė į kino teatro “Pasaka” veiklą šį rudenį sugrįžusi Greta Akcijonaitė. 

Kino teatro darbuotojai pasakoja, kad prieš seansą begurkšnodami arbatą bei besišnekučiuodami su bendraminčiais, senjorai užmezga draugystes, tampa nuolatiniais kino lankytojais.

„Po ramesnio vasaros sezono jau sulaukiame daugybės senjorų skambučių ir pageidavimų. Dauguma nori pažiūrėti naujausius lietuviškus filmus. Todėl, atsižvelgdami iš šiuos norus, sezoną pradėsime „Radviliada“, „Nematomu frontu“ bei „Lošėju“, – sako „Pasakos“ programos sudarytoja G. Akcijonaitė.

Pateikus pensininko pažymėjimą bilietas į „Senjorų arbatėlės“ filmą kainuoja tik 5 litus. Už šią simbolinę sumą senjorai ne tik pažiūri filmą, bet ir yra prieš seansą vaišinami gardžia arbata. Tęsdamas gražią tradiciją, kino teatras „Pasaka“ parenka senjorams jiems tinkamus filmus iš naujausio repertuaro – filmų tematika, ritmas, garsinis fonas pritaikytas dažnai išsakomiems vyresnio amžiaus žiūrovų pageidavimams.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

„Senjorų arbatėlė“ – „Pasakoje“ kiekvieną ketvirtadienį 15 val. Repertuaras: www.kinopasaka.lt

Artimiausi „Senjorų arbatėlės“ seansai:

  • Spalio 9 d. 15 val. „Radviliada“ (Lietuva, 2014)
  • Spalio 16 d. 15 val. „Nematomas frontas“ (Lietuva, 2014)
  • Spalio 23 d. 15 val. „Lošėjas“ (Lietuva, 2014)
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top