Muzikiniuose pusryčiuose - greitai mūsų šalį aplankysiančio Lenny Kravitzo daina iš naujojo albumo

Laikas.lt

Roko žvaigždė Lenny Kravitzas savo gerbėjams pristatė naujausią savo darbą – albumą „Strut“. Tai dešimtasis atlikėjo albumas ir pirmasis, gimęs Lenny Kravitzo įkurtoje įrašų studijoje. Vienas geidžiamiausių atlikėjų pasaulinį albumo pristatymo turą pradės spalio 22 dieną ir jau spalio 30-ąją koncertuos Vilniaus „Siemens“ arenoje.

Nors pastaruosius kelerius metus Lenny Kravitzą buvo galima dažniau sutikti filmavimo aikštelėje nei scenoje, į muzikos pasaulį žymus atlikėjas sugrįžo su trenksmu. Atlikėjas ne tik sukūrė 12 naujų jaudinančių dainų, bet ir įkūrė muzikos įrašų studiją „Roxie Records“, kurioje ir gimė albumas „Strut”. Naujoji studija pavadinta L. Kravitzo mamos, aktorės Roxie Roker atminimui.

„Visos šios dainos yra apie meilę. Meilė nebūna vienalytė, todėl ir dainų nuotaika mainosi labai greitai: dažnai geismą keičia neviltis, o atsidavimą – nesuprasta meilė“, – pasauliniam pramogų naujienų portalui „AFP-Relaxnews“ kalbėjo L. Kravitzas.

Naujasis albumas išsiskiria specifiniais ir kartais grubiais dainų pavadinimais. Sodrų ir stiprų L. Kravitzo balsą čia lydi dramatiškas gitarų skambesys, būgnai.

Paskutinė albumo daina – tai perdarytas 1965 metų Smokey Robinsono ir „Miracles“ hitas „Ooo Baby Baby“. Kravitzas dainos žodžius perteikia savaip, tad ji įgauna naują aistringą skambesį.

Atlikėjas patikino, kad visos naujojo albumo dainos atsirado labai natūraliai – jam besifilmuojant „Bado žaidynėse“. „Su kiekvienu albumu būna vis kitaip. Šį kartą tai tiesiog nutiko. Dainos atsirado mano galvoje, man nereikėjo galvoti, kokias jas sukurti. Aš tik leidau joms išvysti dienos šviesą“, – kalbėjo jis.

Albumo viršelyje Lenny Kravitzas pozuoja pasipuošęs tik vakariniu švarku ir saulės akiniais, atidengdamas treniruotą krūtinę ir didžiulę tatuiruotę ant jos.

Gyvai sutikti vieną seksualiausių pasaulio atlikėjų Lenny Kravitzą Vilniaus „Siemens“ arenoje bus galima jau spalio 30 dieną. Čia atlikėjas savo gerbėjams pristatys dešimtąjį albumą bei atliks savo populiariausius hitus. Bilietus į Lenny Kravitzo koncertą platina „Tiketa“.

koncertai Vilniuje, Lenny Kravitz, muzikiniai pusryčiai, Strut, The Chamber

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai