L. Adomaičio labdaros fondas įteikė vaikams 30 metrų linkėjimų

Laikas.lt
G. Žaltauskaitė

Atlikėjo, muzikos prodiuserio Lino Adomaičio ir jo žmonos Irmos Adomaitienės įsteigtas labdaros ir paramos fondas aplankė Kaune įsikūrusios vaikų reabilitacijos ligoninės „Lopšelis“ vaikus. Tėvų globos netekusiems mažiausiesiems atlikėjas perdavė saugaus eismo renginyje „Eismo kiškiai“ vaikų nupieštą 30 m ilgio automobilių karavaną su linkėjimais ir kalbėjo apie saugų elgesį kelyje.

Muzikantas vaikus aplankė norėdamas priminti saugaus eismo svarbą. „Pasaulį perprasti mums padeda darželis ar mokykla, bet didžiausią įtaką visgi daro artimieji. Tai galioja bet kokiai temai, taip pat ir kalbant apie saugią elgseną gatvėje. Šie vaikai neturi tikrų šeimų, todėl reikia jiems skirti papildomą dėmesį ir rūpestį. Kiekvienas apsilankymas jiems sukelia didžiulį džiaugsmą, o šį kartą – dar ir kitų vaikų palinkėjimai“, – teigė tėvų globos netekusiais vaikais besirūpinantis muzikantas L. Adomaitis.

Saugaus eismo renginyje „Eismo kiškiai“ dalyvavę vaikai savo bendraamžiams rašė: „Būk geras kiškis!“, „Skubėk lėtai“, „Saugok save ir kitus!“, „Dėvėk atšvaitus“. Būtent atšvaitų bei įvairių kitokių dovanėlių vaikų reabilitacijos ligoninėje gyvenantiems vaikams parūpino renginį „Eismo kiškiai“ inicijavusi bendrovė „Mokilizingas“. Lino ir Irmos Adomaičių vizitu besidžiaugiantys mažieji visai netrukus ėmė rinkti saugaus eismo dėliones, matuotis atšvaitus ir piešti. „Lopšelio“ koridoriaus sienas jau puošia „Eismo kiškių“ dalyvių piešinys su linkėjimais.

Bendrovės „Mokilizingas“ generalinis direktorius Jurgis Rubaževičius džiaugiasi, jog bendrovė turėjo galimybę prisidėti prie iniciatyvos ir teigė, jog ja siekta sukurti abipusį ryšį tarp vaikų. „Vaikai, kurie spalvino karavaną ir rašė palinkėjimus, žinojo, kad visas piešinys bus perduotas vaikams, kūrė jį labai entuziastingai, 30 metrų piešinys buvo užbaigtas per pusdienį. Norėjome, kad renginyje dalyvaujantys vaikai ne tik jaustų rūpestį, bet ir patys prisidėtų prie saugaus eismo kultūros skleidimo. Nuoširdūs vaikų linkėjimai ir „Lopšelio“ globotinių džiaugsmas juos gavus leidžia tikėti, kad mūsų idėja pasiteisino“, – džiaugėsi J. Rubaževičius.


 

L. Adomaitis, labdaros fondas, parama, vaikai

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai