10 paskutinių iš gyvenimo pasitraukusių žmonių asmenukių (foto)

Balsas.lt

Pateikiame save fotografuoti mėgusių, prieš pat mirtį įsiamžinusių 10-ties žmonių sąrašą ( viralnova.com ).

1. „Reggaeton“ muzikinio stiliaus atlikėjas

Jadiel Socialiniame tinkle "Instagram" patalpinęs nuotrauką prieš pat pasivažinėjimą motociklu, atlikėjas nė nenumanė, kad tai – jo paskutinė fotografija. Kelionės metu dainininkas žuvo.

2. Oscaras Otero Aguilaras

Po išgertuvių nakties vaikinas nusprendė papokštauti ir prieš savo paties fotokamerą pozavo į smilkinį įrėmęs pistoletą. Deja, spustelėjęs ne tą mygtuką tapo savo paties mirties kaltininku.

3. Lenkų tautybės pora

Atostogaudami Portugalijoje įsimylėjėliai nusprendė įsiamžti ties Cabo Da Roca kraštovaizdžiu. Deja, iš karto po to prieš savo vaikų akis slystelėję nukrito nuo uolos ir žuvo.

4. Karen Hernandez

Bandydama nusifotografuoti save Meksiko El Tunal upės pašonėje, mergina paslydusi įkrito į vandenį ir nuskendo.

5. 21-erių Jaenas iš Ispanijos

Bandydamas atvaizduoti savo mėgiamiausių filmų herojus jaunas vaikinas užsiropštė ant elektra varomo traukinio ir bandė įsiamžinti. Deja, žuvo nuo per didelės elektros įtampos.

6. Gary‘is Slockas su mama

Ši laimingos šeimos „asmenukė“ buvo užfiksuota Malaizijos avialinijų keleivius skraidinusiame ir ties Ukrainos siena nukritusiame lėktuve.

7. Jenni Rivera

Meksikiečių pop žvaigždė Jenni Rivera kartu su savo grupe skrido asmeniniu lėktuvu. Deja, tai buvo paskutinė atlikėjos nuotrauka.

8. Collette Moreno ir Ashley Theobald

Šios dvi merginos keliavo švęsti mergvakario. Besilinksmindamos įsiamžino automobilyje, tačiau nė nenutuokė, jog po kelių minučių susidurs su kitu automobiliu ir žus avarijoje.

9. Courtney Sanford

Vairuodama automobilį Courtney fotografavosi klausėsi Pharrel Williams dainos – „Happy“. Galbūt asmenukė ir buvo jos žūties priežastis?

10. Ksenia Ignatyeva

Nuotrauka išties kvapą gniaužianti. Tačiau dar labiau dėmesį sukausto todėl, kad tai – paskutinė 17-metės fotografija. Neišlaikiusi balanso mergina nukrito nuo tilo ir užsikabinusi už elektros laidų žuvo nuo per aukštos elektros įtampos.
 


asmenukės, mirti, mirtis, nuotraukos, pasitraukti

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai