Aktoriai, kurie mirė filmavimų metu (I dalis, foto)

Balsas.lt

Holivudo aktorių gyvenimas yra ne tik rožėmis klotas, bet ir labai pavojingas. Kartais jis pareikalauja ir gyvybės, rašoma wallstcheatsheet.com. Štai keletas pavyzdžių, kai filmavimo aikštelėse ėmė tvyroti gedulas.

1. Jonas-Erikas Hexumas

Aktorius mirė 1984-aisiais vaidindamas Macą Harperį televizijos projekte. Filmavimas vėlavo, todėl aktorius nusprendė per tą laiką numigti. Prabudęs sužinojo, jog teks laukti dar ilgiau nei žadėta. „Ar galite tuo patikėti?“, – nusistebėjęs M.Harperis čiupo ginklą ir užsitaisęs šovė sau į smilkinį.

2. Vicas Morrow

Mirė 1982 metais filmuojant veiksmo trilerį „Twilight Zone“. Sraigtasparnyje sprogus pirotechniniams gaminiams, žuvo aktorius Vicas Morrow ir dar du mažamečiai – Myca Dinh Le ir Renee Chen.

3. Johnas Ritteris

Aktorius mirė 2003-aisiais filmuojant jo autorinę televizijos laidą „8 taisyklės susitikinėjant su mano paaugle dukra“. J.Ritteris sirgo reta liga, kuri gali paūmėti labai netikėtai.

4. Tyrone'as Poweris

1958 metais filmuojant „Solomonas ir Šeba“ aktorių ištiko širdies smūgis. Didysis T.Powerio karjeros pakilimas įvyko 1936 metais filmuojant „Londono Loidai“.

5. Reddas Foxxas

R.Foxxas mirė 1991-aisiais filmuojant „Karališkoji Šeima“. Vyrą ištiko širdies smūgis. Ironiška tai, kad aktorius išgarsėjo, kai vieno tiesioginio filmavimo metu susiėmęs už krūtinės ėmė šaukti savo mirusios žmonos televizijos žvaigždės Elizabeth vardą. Beje, moteris taip pat mirė nuo širdies smūgio.
 



aktoriai, filmai, filmavimas, mirti, mirtis

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai