Now Reading
Pirmojo pasimatymo patarimai išskirtinai jam!

Pirmojo pasimatymo patarimai išskirtinai jam!

Pirmojo pasimatymo patarimai išskirtinai jam!

DarniPora.lt

Susipažinote su patrauklia mergina, pakvietėte ją į pasimatymą ir ji ištarė „Taip!“ Tačiau tai tik pirmas žingsnis sėkmės link. Kaip elgtis, kad ji liktų sužavėta jumis ir, žinoma, sutiktų keliauti drauge į antrą pasimatymą? Keletas patarimų – specialiai vaikinams.

Rimtų pažinčių svetainė DarniPora.lt pataria, kaip elgtis, kad jūsų simpatija dar ilgai nepamirštų jūsų pirmojo pasimatymo…

1. Pasirinkite tinkamą vietą. Kviesdami į pasimatymą turite aiškiai žinoti, kur ir kada jis turėtų vykti. Stenkitės pasirinkti tokią vietą, kad jums abiem būtų jauku atvirai pasikalbėti. Pavyzdžiui, geriau nekviesti jos į kino teatrą, nes spoksojimas į ekraną tikrai nepadės jums geriau pažinti vienas kitą. Pirmajam pasimatymui geriausia rinktis aktyvias pramogas. Pavyzdžiui, pažaiskite biliardą ar kėgliais. Net jei paaiškės, kad turite mažai ką bendro, galėsite kartu pasijuokti iš savo įgūdžių bandant numušti visus kėglius.

2. Neabejokite savimi. Ji juk sutiko su jumis keliauti į pasimatymą, taigi jūs jai patinkate ir turite nemažai šansų pratęsti jūsų santykius. Viskas priklauso tik nuo jūsų! Atminkite, kad pasitikintys savimi vyrai dailiosios lyties atstovėms labai patinka…

3. Pasiimkite grynųjų. Ne visoms merginoms patinka, kad vaikinai už jas apmoka sąskaitas. Tačiau net jei ji siūlo pati sumokėti už savo kokteilį, parodykite džentelmeniškumą ir visas pasimatymo sąskaitas apmokėkite jūs. Jei tai bus ne paskutinis jūsų pasimatymas, ateityje galėsite aptarti finansinius klausimus ir nustatyti jums abiem priimtinas taisykles.

4. Įrodykite, kad jūs – džentelmenas. Taip, ji laisva ir savarankiška mergina. Net jei ji tai pabrėžia kelis kartus, nereiškia, kad neturite atidaryti jai durų.

5. Būkite atidus. Moterims patinka dėmesys, todėl daug klausinėkite ir klausykitės jos. Nepamirškite ir šypsenos.

6. Pasirūpinkite savo stiliumi. Parodykite, kad mokate savimi pasirūpinti ir esate tvarkingas. Žinoma, nereikia dėvėti kostiumo, jei pakvietėte ją išgerti kavos vietinėje lauko kavinukėje, tačiau privalote išsivalyti dantis ir vilkėti švariais drabužiais. Neturi atrodyti, kad užsukote tik iš smalsumo pakeliui namo.

7. Nevėluokite. Ir nepykite, jei ji šiek tiek vėluoja – galbūt ji tiesiog nenori pasirodyti lengvai pasiekiama ir nori sudaryti įspūdį, kad į susitikimą su jumis visai neskubėjo…

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

8. Žerkite komplimentus. Ruošdamasi pasimatymui ji tikriausiai nemažai laiko praleido prie veidrodžio, todėl nepamirškite pagirti jos išvaizdos. Visgi komplimentus rinkitės atidžiai – venkite tokių, kurie skamba per daug gašliai.

9. Neišeikite pirmas. Skirkite laiko atsisveikinimui. Priklausomai nuo pasimatymo eigos, apkabinkite ar pabučiuokite ją. Taip pat galite pasakyti, kad labai norėtumėte pakartoti šį pasimatymą. Blogiausia, ką galite padaryti, tai pasakyti „iki“ ir nueiti.

10. Inicijuokite antrą pasimatymą.
Nėra jokios priežasties laukti, todėl jei mergina jums iš tiesų patiko, tegul jau kitą dieną apie tai sužino. Nelaukite, kol kas nors kitas pakvies ją į pasimatymą!


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top