Įtaigios nuotraukos – kovai su smurtu prieš homoseksualius žmones Rusijoje (foto)

Laikas.lt
Pagal Featureshoot.com

Maždaug prieš metus Rusija priėmė įstatymą prieš „gėjų propogandą“, draudžiantį švietimą apie lesbietes, gėjus, biseksualus, transeksualus (LGBT), jų kultūrą.

Panašu, jog po šio draudimo ir šiaip jiems nepakanti visuomenė dar labiau „susierzino“ – smurto atvėjų prieš homoseksualius žmones tik padaugėjo. Vien praėjusiais metais buvo sumušta daugybė gėjų parado dalyvių, vienas vaikinas apako po to, kai jam oriniu pistoletu šauta į akį, o gėjų klubas Maskvoje buvo pripildytas nuodingų dujų.

„From Russia Without Love“ – fotografo Jamo Besto nuotraukų serija, kuria jis iliustruoja situaciją Rusijoje bei kviečia atkreipti pasaulio dėmesį į čia vyraujantį smurtą prieš LGBT. Neišsigąskite, žaizdos bei sumušimai fotografijose visgi nėra tikri, tai – maikiažo meistrų Nicola Butler, Rhonda Morley Causton ir Jen Frise darbas.

gėjai, homoseksualai, lesbietės, LGBT, nuotraukos, Rusija, smurtas

Naujausi komentarai
Erikas
2014-08-18, 14:55
Normaliai ten rusijoj gyvena zmones heteroseksualus ir jiem tie pedikai maišo supratima dar lesbietes pofik be te gejai tai tiesiog bjauru vyras turi but vyras dievas pediku nekure reiškia ir rusijai ju nereikia yra geju sostine europa tegul ten ir tusinasį.
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai