Now Reading
Art-Cart konkursas individualiai parodai surengti artėja link pabaigos

Art-Cart konkursas individualiai parodai surengti artėja link pabaigos

Art-Cart konkursas individualiai parodai surengti artėja link pabaigos

Laikas.lt

Virtuali šiuolaikinio meno platforma Art-Cart primena, kad liko vos trys dienos dalyvauti išskirtiniame konkurse individualiai parodai surengti. Konkurso dalyviais gali tapti kiekvienas Art-Cart tinklalapio menininkas. Visi tinklalapio naudotojai, registruodamiesi tinklalapyje ir įkeldami kūrinius pardavimui, turi galimybę laimėti kvietimą surengti individualią parodą Nacionalinio M. K. Čiurlionio muziejaus Kauno Paveikslų galerijoje (K. Donelaičio g. 16, Kaunas). Konkurse gali dalyvauti visi menininkai, dizaino kūrėjai, individualiai ir grupėse kuriantys asmenys.

KONKURSO SĄLYGOS:

  • konkurso trukmė: sausio 28–rugpjūčio 15 d.
  • tinklalapyje privalo būti įkelta ne mažiau kaip 5 darbai;
  • konkurso pabaiga – rugpjūčio 15 d.; naudotojai, įkėlę kūrinius vėliau, konkurse nedalyvauja;
  • laimėtojo paroda įvyks 2014 m. lapkričio mėnesį (trukmė 1 mėn.);
  • konkurso komisija rinks laimėtoją, remdamasi tinklalapyje įkeltais kūriniais; parodoje gali būti eksponuojama daugiau to paties autoriaus darbų; parodos ekspozicija bus detaliau derinama su laimėtoju po jo paskelbimo.

Art-Cart kviečia susipažinti su inovatyvaus projekto turiniu ir veikla. Menininkai ir menu besidomintys skatinami registruotis tinklalapyje art-cart.eu, kur galės susikurti individualius profilius, talpinti kūrybos, gyvenimo aprašymus bei norimus parduoti kūrinius. Užsiregistravus, naudotojui leidžiama atsirinkti meno kūrinius pagal įvairius kriterijus, dalintis informacija su draugais, vertinti kūrinius, sudaryti virtualias patikusių darbų kolekcijas ir daugiau.

Art-Cart – tai vienintelis Lietuvoje interaktyvus tinklalapis, veikiantis kaip menininkų kūrybos sklaidos bei pardavimų platforma. Projektas skirtas vystyti kūrybinį verslą ir meno vartojimą plačiuose visuomenės sluoksniuose, siekia plėsti lietuviškos meno produkcijos rinką tarptautiniu mastu ir didinti jaunų menininkų kūrybos sklaidą. Tinklalapis skirtas ne tik meną perkantiems, bet ir tiems, kam rūpi labiau pažinti šiuolaikinį meną. Šalia vaizduojamojo meno kūrinių virtuali erdvė siūlo įsigyti ir inovatyvaus dizaino gaminius bei vienetinius taikomuosius produktus.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

ART-CART: www.art-cart.eu
Daugiau informacijos: [email protected]

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top