Now Reading
Festivalis visai šeimai „Masters of Calm“ tęsis visą savaitę

Festivalis visai šeimai „Masters of Calm“ tęsis visą savaitę

Festivalis visai šeimai „Masters of Calm“ tęsis visą savaitę

Laikas.lt

Šeštadienį Dūburio saloje prasidėjo tarptautinis dvasinio tobulėjimo ir sveikatingumo festivalis „Masters of Calm“, į kurį jau suvažiavo pusė tūkstančio dalyvių ir kasdien laukiama atvykstant naujų. Lektoriai iš įvairių pasaulio šalių čia veda paskaitas žmogaus prigimties, harmoningo gyvenimo, šeimos, santykių, sveikatinimo ir kitomis gyvenimiškomis temomis, vyksta muzikos vakarai. Festivalis tęsis iki rugpūčio 16 dienos.

Festivalis skirtas įvairaus amžiaus žmonėms, šeimoms, norintiems prasmingai ir saugiai praleisti laiką gamtos grožį atskleidžiančioje aplinkoje. Dalyviai renkasi reiki, cigūno, rebefingo, fraktalų, belojaro, įvairių mokyklų jogų, masažų, teatro terapijos, astrologijos, kontaktinės improvizacijos, Su Džok, tapingo, Jeet Kune Do, pilates, gongų, garso, hipnozės ir kitus užsiėmimus. Renginyje dalyviams maistą ruošia vegetarinės mitybos specialistas Vaišnava Seva Das. Saloje apsigyvenusių žmonių ausis kas vakarą džiugina relaksacinės multikultūrinės muzikos koncertai.

„Jau trečius metus vykstantis festivalis ir kasmet gausėjantis dalyvių būrys rodo, kad šiandieniame vartotojiškame pasaulyje žmonės pasiilgsta dvasinių dalykų, sutaikančių juos su aplinka ir savimi. Iki pat šeštadienio Dūburio sala priims visus, siekiančius praleisti laiką blaiviai, pasisemti teigiamų emocijų ir pasimokyti iš įdomių mokytojų. Atvykti galima bet kurią festivalio dieną, bet, kaip rodo praktika, dažnai atvykus trumpam čia liekama ilgiau nei planuota“, – sako renginio organizatorius Mindaugas Vidugiris. 

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Daugiau informacijos apie festivalį, jo programą ir lektorius www.mastersofcalm.lt.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top