Now Reading
GeraiGerai pristato dviem kalbomis įrašytą singlą „Nuo Vakar“

GeraiGerai pristato dviem kalbomis įrašytą singlą „Nuo Vakar“

GeraiGerai pristato dviem kalbomis įrašytą singlą „Nuo Vakar“

Laikas.lt
Ievos Jūratės nuotr.

Kuomet aplinkiniai skundžiasi produktyvumą mažinančiais karščiais, muzikos prodiuseris GeraiGerai įrodinėja, kad nuo to gali išgelbėti tik muzika. Vaikinas tiesiogine prasme užsidaręs studijoje, kurioje darbuojasi prie jau šį rudenį dienos šviesą išvysiančio naujojo albumo. Laukiantiems pristatomas naujas, dviem kalbomis įrašytas singlas – „Nuo Vakar“ („Sans Elles“).

GeraiGerai kiekvienam konkrečiam kūriniui ieško idealiausiai tinkančio balso, tad albume išgirsime pačių įvairiausių variantų. Štai paskutinis darbas įrašytas su Ieva Zasimauskaite. 2012-ųjų „Lietuvos Balso“ finalininkė šįkart pasimatavo kiek kitokią muzikinę kaukę – išliko melancholiška, tačiau panėrė į elektroninius garsus. Atlikėja atvirauja, kad ši versija pasakoja apie staiga kardinaliai besikeičiantį gyvenimą ir išsiduoda kartu su GeraiGerai ruošianti daugiau bendrų darbų.

Tuo tarpu kita dainos versija įrašyta prancūziškai. Jai savo balsą ir mintis „paskolino“ paryžiečių grupės „ZekA“ narė Myon, nežymiai pakeitusi ne tik bendrą skambesį, bet ir žodžius. Myon tikina, kad šia daina norėjo papasakoti apie nuolatinį gyvenimo ratą – vieną naktį dingus visoms dangaus žvaigždėms prasideda naujas gyvenimas.

„Su abiem atlikėjom susikalbėjome kone iš pusės žodžio, tad džiaugiuosi su jomis dirbantis prie naujų kūrinių. Man tai dvigubas įvykis – ne visada pavyksta susibendrauti su tokio kalibro profesionalais, na ir nė viena mano daina dar nebuvo įdainuota dviem kalbomis“, – atviravo GeraiGerai

Belaukiantiems albumo muzikantas jau spėjo pristatyti tris kompozicijas – „Super Ladygirl“, „Hammock“ ir „Without Them“. Taip pat pusbalsiu prasitariama, kad paraleliai dirbama ir prie dizainerės Julijos Janus rudens/žiemos kolekcijos muzikinio apipavidalinimo, kurio rezultatai bus paviešinti taip pat jau rudenį.

GeraiGerai – Nuo Vakar (feat. Ieva Zasimauskaitė)

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

GeraiGerai – Sans Elles (feat. Myon)

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top