Now Reading
Neįtikėtinas karjeros vingis: žymus modelis tapo vienuole! (foto)

Neįtikėtinas karjeros vingis: žymus modelis tapo vienuole! (foto)

Neįtikėtinas karjeros vingis: žymus modelis tapo vienuole! (foto)

Laikas.lt
Pagal Oddee.com

Vaidmenys populiariuose filmuose, didžiulėse lauko reklamose bei žurnalų viršeliuose besipuikuojantis atvaizdas ir įžymybės statusas – visuo tuo galėjo pasigirti žymi ispanų aktorė, modelis Olallia Oviveros. Ir visgi ši gražuolė savo noru dizainerių drabužius iškeitė į vienuolės abitą, o glamūrines fotosesijas – į kasdienines maldas.

Toks netikėtas gyvenimo posūkis Olallią užklupo lankant vieną šventą vietą Portugalijoje – po to ji savęs tiesiog neįsivaizdavo kitaip, kaip tik vienuolės kelyje. Patirti regėjimai modelį privertė mesti savo sėkmingą karjerą ir prisijungti prie Saint Michaelio vienuolyno.

36-erių metų buvęs modelis iki šiol vengia atvirauti apie neįprastą savo sprendimą. Tiesa, vienam katilikiškam ispanų laikraščiui O. Oviveros sakė: „Dievas visuomet teisus. Jis manęs paklausė, ar jį seksiu, ir aš tiesiog negalėjau atsisakyti.“

Dabar ispanė, pasivadinusi seseria Olallia del Sí de María, pirmenybę teikia vidiniam, o ne išoriniam grožiui, ir džiaugiasi netikėtu savo gyvenimo perversmu.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Tiesa, Olallia yra ne pirmoji manekenė, triukšmingą ir blizgų mados pasaulį iškeitusi į vienuolyno ramybę. 2005-aisiais Kolumbijos top modelis Amada Rosa Pérez nusprendė tapti vienuole, nes „pavargo nuo nuolat stresą keliančio gyvenimo“.


 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top