Now Reading
Nuogas ir gražus kūnas: brandaus amžiaus moteris trokšta būti trokštama (foto)

Nuogas ir gražus kūnas: brandaus amžiaus moteris trokšta būti trokštama (foto)

Nuogas ir gražus kūnas: brandaus amžiaus moteris trokšta būti trokštama (foto)

Laikas.lt
Beautifuldecay.com

Andi Schreiber – keturiasdešimtmetį perkopusi moteris, mama, savo gyvenimą paaukojusi vaikų auginimui užmiestyje. Ja verta dydžiuotis ne tik dėl to, o ir dėl savojo aš suvokimo, senstančio kūno nenuvertinimo, kas būdinga jos amžiaus moterims, o atvirkščiai – jo iškėlimo kaip konkurento moteriškus iškilimus dengiančiai jaunai lygiai odai.

Ši moteris atsisako išnykti, tyliai senti ir numirti. „Tais metais tarp 20-ies ir 30-ies nugirdau frazę „nematomas ketvirtasis dešimtmetis“. Tuomet nesupratau, ką tai reiškia, net neįsivaizdavau, kad kažkada galėčiau jaustis tokia nereikšminga. Vėliau pačiai teko tuo įsitikinti“, – sako dokumentinę seriją nuotraukų „Pretty Please“ sukūrusi A. Schreiber.

Nukarusi, susiraukšlėjusi, saulės pažeista ir strijomis išmarginta oda šiai moteriai netrukdo jaustis jaunai ir seksualiai. Tai vaizdų kalba ji ir išreiškė „Pretty Please“, nuotraukomis, tarp kurių daugelis gan nepatogios, pernelyg intymios ir tuo pačiu labai taiklios. Štai kraujo lašas ant klozeto dangčio simbolizuoja ne kitą, o brandaus amžiaus moters vaisingumą. 

„Kai tau keturiasdešimt, keitiesi ne tik tu, bet ir pasaulis aplink tave, keičiasi ne tik požiūris į pasaulį, bet ir pasaulio požiūris į tave. Tad turi su tuo susitaikyti, tačiau nesislėpti kampe nuo jaunystės kulto“, – toliau visas moteris įkvepiančiomis mintimis dalijasi fotografė. 

Iš šių Andi Schreiber nuotraukų tikrai turime ko pasimokyti.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top