„Lofto“ festivalio organizatoriai toliau stebina skelbdami grosiančias grupes

Laikas.lt

Miesto festivalis „Loftas Fest“ suburs jaunus ir aktyvius miestiečius po vasaros atostogų, rugsėjo 4-6 dienomis, įspūdžių aptarimui ir šviežiausios muzikos sesijoms. 

Pirmieji didžiausi festivalio svečiai „Darkside“ su Nicolas Jaar priešaky buvo paskelbti dar pavasarį. Užsieniečių gretas pildo šių dienų viena geriausių Skandinavijos grupių – „When Saints Go Machine“, kuri šou surengs rugsėjo 5 d.

„When Saints Go Machine“ jau grojo gyvai prieš minią gerbėjų dar šį pavasarį Vilniuje. Taigi jų grįžimas turbūt nestebina, nes po koncerto grupė susilaukė didžiulio dėmesio.

„When Saints Go Machine“ pasirodyme būtų sunku atrasti ką nors prasto. Electro tą vakarą „Lofte“ buvo įvilktas į tiek daug muzikinių rūbų, kad net ir įnoringiausias klausytojas galėjo atrasti tai, kas buvo artima jam“, – po koncerto įspūdžius bėrė Liudas iš manomuzika.lt

Gyvai atliekama danų electro pop kūryba užburia savo dinamika, o vokalisto Nikolajaus balsas palydi į sapną atmerktomis akimis.

Ketveriukė „When Saints Go Machine“ pasaulyje tapo žinomi prieš keletą metų, melomanams padovanoję puikiai kritikų įvertintą albumą „Konkylie“. Jų tikslas – vis labiau stebinti save ir klausytojus.

Pernai išleidę savo trečią studijinį albumą „Infinity Pool“, Kopenhagos muzikantai taip stipriai „šovė tiesiai į širdis“, kad daugelis muzikos kritikų diską įvardijo vienu geriausių įrašu Skandinavijos muzikos rinkoje 2013-aisiais.

Magiška, ezoteriška, tačiau praktiškai visiems puikiai suprantama ir artima – toks yra „When Saints Go Machine“ skambesys.

Išskirtinės muzikos kūrėjai, Danijos electro pop pažibos vainikuos antrąją „Loftas Fest“ dieną Vilniaus Naujamiestyje.

Daugiau žinių iš miesto vilkų stovyklos – jau netrukus.

Pirmieji bilietai: http://www.ticketpro.lt/jnp/festival/1333257-Darkside.html

Loftas Fest, lofto festivalis, when saints go machine

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai