Now Reading
VAROM! summer fest’14 – jau šį savaitgalį Varėnoje!

VAROM! summer fest’14 – jau šį savaitgalį Varėnoje!

VAROM! summer fest’14 – jau šį savaitgalį Varėnoje!

Laikas.lt

Kartu su gerais orais atkeliauja festivalis be svaigalų –  „VAROM! summer fest’14“. Debiutavęs pernai, šiemet renginys liepos 11-13 d. vyksta Varėnos „Dainių slėnio“ saloje, o jo organizatoriai žada gausią ir turiningą renginio programą tris dienas ir dvi naktis.

„ Pirmiausia turime pasidžiaugti, kad blaivios publikos iššūkio nepabūgo žinomi ir klausytojų puikiai vertinami Lietuvos atlikėjai – GJan, Jurga , „Freaks on Floor“, „Golden Parazyth“, „Biplan“ ir kiti. Festivalyje gros netgi Lietuvos pankų tėvu tituluojamas Nėrius Pečiūra, kuris su šiuo renginiu žada pradėti savo šviesų gyvenimo etapą! Juokai juokais, bet iš tiesų koncertai bus puikūs, juo labiau, kad atlikėjai teigia, kad koncertuodami neapsvaigusiai publikai jaučia jos pagarbą ir nuoširdų domėjimąsi savo darbu bei kūryba,“ – sako festivalio organizatoriai,  šiemet žadantys daugiau veiksmo  ir festivalio naktimis – po koncertų prie Didžiosios scenos vyks įspūdingi ugnies šou, o norinčių linksmintis visą parą kvies Bepročių erdvė.

Lankytojų patogumui šiemet festivalyje įsikurs net trys nemokami palapinių miesteliai – vieni arčiau, kiti toliau nuo smagaus festivalio šurmulio.  Taip pat veiks septynios erdvės – Menų, Judesio, Harmonijos, Paskaitų, Bepročių, Vaikų, Sporto – kuriose šeštadienį ir sekmadienį nuo ryto iki vakaro virsianti veiklų gausybė – daugiau nei 100- kvies išbandyt įvairius interaktyvius užsiėmimus, dalyvauti kūrybinėse dirbtuvėse, žaisti, šokti, siausti ar pasisemti naujų žinių bei įkvėpimo.

„Verta paminėti ir nuostabią Dzūkijos gamtą – „Dainų slėnio“ sala apsupta vandens, taigi šiemet festivalyje tikrai netrūks vandens pramogų. Sulaukėme daug šunų augintojų pageidavimų atvykti į renginį su savo augintiniais, taigi juos tikrai priimsime, tik derėtų nepamiršti pavadėlio bei antsnukio. Čia nebus vienintelio dalyko – svaigalų, nes esame įsitikinę ir jau antrus metus dalijamės šia idėja– geram laisvalaikiui ir pašėlusiai smagiai nuotaikai jie nereikalingi. „VAROM! summer fest’14“ kviečia vieną vasaros savaitgalį praleisti kitaip – atitrūkti nuo rutinos ir stereotipų, smagiai ir nuoširdžiai – kad pirmadienį neskaudėtų galvos ir kad būtų ką atsiminti, “ – organizatoriai pabrėžia, jog šis projektas – nekomercinis ir skirtas absoliučiai visiems – barjerai nekuriami dress code’ais, face control‘ais ar amžiaus cenzais.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

„VAROM! summer fest’14“ vyks liepos 11-13 d., Varėnos „Dainų slėnio“ saloje. Festivalio bilietais prekiauja www.ticketpro.lt . Vaikai iki 12 m. amžiaus įleidžiami nemokamai, nuolaidos taikomos moksleiviams, studentams. Daugiau informacijos:  www.varomparty.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top