Now Reading
Muzikiniuose pusryčiuose – į Lietuvą atvyksiančio britų elektroninės muzikos kūrėjo Sohn kūrinys „The Wheel“

Muzikiniuose pusryčiuose – į Lietuvą atvyksiančio britų elektroninės muzikos kūrėjo Sohn kūrinys „The Wheel“

Muzikiniuose pusryčiuose – į Lietuvą atvyksiančio britų elektroninės muzikos kūrėjo Sohn kūrinys „The Wheel“

Laikas.lt

Lapkritį į menų fabriką „Loftas“ su grupe savo debiutinio albumo „Tremors“ pristatyti užsuksiantis britų elektroninės muzikos kūrėjas Sohn vis drąsiau skinasi kelią į didįjį pripažinimą.

Šią savaitę Sohn kūrinys „The Wheel“ pateko į 30-ies siūlomų ir būsimų radijo hitų sąrašą, kurį sudarė ir visame pasaulyje išplatino radijo profesionalai „Proaudio USA“. Kelis dešimtmečius tuo užsiimanti kompanija savo paslaugas teikia ir Lietuvoje – „The Wheel“ jau pakeliui į mūsų šalies radijo stočių grojaraščius. 

Elektroninės muzikos gurmanai „The Wheel“ galėjo išgirsti dar 2012-ųjų pabaigoje – šis kūrinys tapo pirmuoju Sohn singlu, išleistu kompanijoje „Aesop“.

Neretai nutinka, kad indie leidybinės kompanijos diktuoja madas didžiosioms – ne išimtis ir kūrinys „The Wheel“. Sohn pasirašius kontraktą su kompanija „4AD“ (ji yra dirbusi su tokiais vardais, kaip „Bon Iver“, „TV On The Radio“, „Pixies“, „Gus Gus“, „Dead Can Dance“, „Cocteau Twins“ ir „Beirut“) buvo aišku, kad „pogrindinės“ sėkmės susilaukusi tamsi romantinė serenada pateks į debiutinį atlikėjo albumą „Tremors“.

Šį pavasarį išleistame albume „The Wheel“ įrašyta antruoju numeriu ir visuomet skamba Sohn koncertų metu. 

Sohn atlieka „The Wheel“ JAV radijo stoties KEXP eteryje

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Lapkričio 26-osios pasirodymas „Lofte“ – tik labai nedidelė „Tremors“ pristatymo turo dalis. Į svarbiausių metų albumų sąrašus jau įtrauktą albumą Sohn vasaros pradžioje pristatė Australijoje ir Azijoje, o likusią šio sezono dalį bei rudenį praleis Europos ir Šiaurės Amerikos festivaliuose bei koncertų salėse.

Pavyzdžiui, vien rugsėjį jau suplanuota 13 pasirodymų, o lapkritį jų bus net 19. Po pasaulį Sohn keliauja su 9 asmenų komanda, kurioje – ir jam scenoje talkinantys muzikantai, ir techninis personalas.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top